П’ятниця, 22 Листопада, 2024

Хек у тісті

Этот материал также доступен на русском языке
Цей рецепт ідеально годиться для любителів риби, особливо хека. При такому приготуванні риба виходить дуже соковитою.

Невеликі шматочки філе хека посипати сіллю, перцем, вмочити в тісто і смажити в невеликій кількості олії. Обсмажені шматочки покласти на блюдо, полити розтопленим вершковим маслом, посипати зеленню.

Тісто: у склянку молока (холодного) додати сіль, яєчний жовток, півтори столових ложки борошна, ретельно розмішати, додати збиті білки.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати штрудель з вишнями.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні