Субота, 23 Листопада, 2024

Паштет із печінки

Этот материал также доступен на русском языке
ІНГРЕДІЄНТИ: печінка куряча – 500 г, яйця – 4 шт., цибуля – 1 шт., вершкове масло – 100 г, часник – 1-2 зубчики, молоко – 300 мл, перець, сіль – за смаком.

ЯК ГОТУВАТИ?

1. Печінку помити, очистити від плівок. Варити 15 хвилин.

2. Цибулю подрібнити, обсмажити на сковороді на маслі й додати подрібнений часник.

3. Печінку подрібнити у блендері, яйця збити з сіллю.

4. Скласти все в каструлю. Влити молоко, додати спеції, сіль. Варити 15 хвилин. Додати масло. Перекласти в банку.

 

Раніше ми розповідали про бюджетний сніданок – яйця у гнізді.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні