No menu items!
Вторник, 16 апреля, 2024
ГлавнаяНовостиСтало відомо, де за кордоном більше всього українців

Стало відомо, де за кордоном більше всього українців

На даний момент за кордоном знаходиться близько 5 млн українців і їх число продовжує зростати. Про це повідомив директор консульського департаменту Міністерства закордонних справ України Андрій Сибіга на зустрічі з українською громадою в Варшаві. Про це повідомляє «Укрінформ». Також Український дипломат наголосив, що МЗС України робить усе можливе, щоб українці отримали максимальний захист за кордоном […]

На даний момент за кордоном знаходиться близько 5 млн українців і їх число продовжує зростати. Про це повідомив директор консульського департаменту Міністерства закордонних справ України Андрій Сибіга на зустрічі з українською громадою в Варшаві.

Про це повідомляє «Укрінформ». Також Український дипломат наголосив, що МЗС України робить усе можливе, щоб українці отримали максимальний захист за кордоном і змогли відчути цивілізований підхід до надання послуг з боку держави.

Найбільша кількість українців спостерігається в Італії, Іспанії, Португалії, Чехії, Росії, Німеччині та Польщі.

Також дипломат зауважив, що українцям за кордоном видають близько 70 тисяч біометричних паспортів. В наступному році дипломатичне відомство збирається видати 100 тисяч паспортів.

Сибіга стверджує, що оформлення закордонного паспорту є найбільш є найбільш затребуваною консульською дією. Тому МЗС працює над максимальним спрощенням цієї процедури.

Раніше ми писали, які потрібно мати документи для оформлення закордонного паспорта.

Укрінформ

Олексій Чернецький

Новое на сайте

купить ноутбук Одесса, цены в Украине