«Печія після їди завдає багатьох незручностей. Це неприємний стан, який пропонують лікувати дорогими ліками. Але є прості й доступні засоби. І працюють вони не гірше за таблетки. Ось мої рецепти, які використовую протягом п’яти років.
Найвідомішим способом якнайшвидшого позбавлення печії є прийом розчину соди. Можна розвести щіпку соди в одній склянці кип’яченої води і випити. Тільки, будь ласка, не перестарайтеся з содою, адже нейтралізуючи соляну кислоту, водночас вона призводить до утворення бульбашок газу, які провокують появу відрижки.
Те саме стосується й молока. Його часто радять пити при печії, адже у шлунку воно перетравлюється з виділенням молочної кислоти. При потраплянні на слизову оболонку стравоходу вона подразнює її так само, як і соляна кислота. Молоко краще брати нежирне.
Можна також випити склянку негазованої мінеральної води.
Я використовую всі три методи. Треба тільки, щоб вдома були сода, молоко і мінералка. Справляюся з проблемою і економлю на таблетках.
Олексій Нестерчук, м. Южне»
Українці можуть отримати 1000 грн “Зимової підтримки” до 24 грудня і витратити їх на товари…
Ми звикли вважати, що будь-які овочі та фрукти корисні, але їхня реальна поживна цінність залежить…
Очистити гарбуз від твердої шкірки можна набагато швидше, ніж здається. Існує три прості способи, які…
У Державній міграційній службі повідомили, чи дійсні паспорти-книжечки і кому треба оформлювати ID-картку.
Крім тисячі Зеленського, українці зможуть отримати ще одну допомогу у розмірі 6500 гривень. Розповідаємо хто…
Квашена капуста — проста, недорога та дуже корисна заготівля, але інколи навіть досвідченим господиням вона…