«Печія після їди завдає багатьох незручностей. Це неприємний стан, який пропонують лікувати дорогими ліками. Але є прості й доступні засоби. І працюють вони не гірше за таблетки. Ось мої рецепти, які використовую протягом п’яти років.
Найвідомішим способом якнайшвидшого позбавлення печії є прийом розчину соди. Можна розвести щіпку соди в одній склянці кип’яченої води і випити. Тільки, будь ласка, не перестарайтеся з содою, адже нейтралізуючи соляну кислоту, водночас вона призводить до утворення бульбашок газу, які провокують появу відрижки.
Те саме стосується й молока. Його часто радять пити при печії, адже у шлунку воно перетравлюється з виділенням молочної кислоти. При потраплянні на слизову оболонку стравоходу вона подразнює її так само, як і соляна кислота. Молоко краще брати нежирне.
Можна також випити склянку негазованої мінеральної води.
Я використовую всі три методи. Треба тільки, щоб вдома були сода, молоко і мінералка. Справляюся з проблемою і економлю на таблетках.
Олексій Нестерчук, м. Южне»
Уряд ухвалив нові рішення щодо надання статусу інвалідності. Розповідаємо, хто зможе скористатися змінам.
Меморандум з Міжнародним валютним фондом передбачає підвищення тарифів для українців. Коли саме це відбудеться.
Пенсіонерка звернулася до ПФУ за доплатою за вік, але отримала відмову. У чому причина і…
Пенсійний фонд України отримав нові обов’язки — тепер саме він опікується багатьма видами соціальних виплат.…
Наразі це вже четвертий регіональний форум, який організовано за підтримки проєкту Реабілітація в Україні (Rehab4U).
Український ринок демонструє стабільно високий інтерес до продукції з Піднебесної протягом останніх десятиліть. Цей тренд…