«Печія після їди завдає багатьох незручностей. Це неприємний стан, який пропонують лікувати дорогими ліками. Але є прості й доступні засоби. І працюють вони не гірше за таблетки. Ось мої рецепти, які використовую протягом п’яти років.
Найвідомішим способом якнайшвидшого позбавлення печії є прийом розчину соди. Можна розвести щіпку соди в одній склянці кип’яченої води і випити. Тільки, будь ласка, не перестарайтеся з содою, адже нейтралізуючи соляну кислоту, водночас вона призводить до утворення бульбашок газу, які провокують появу відрижки.
Те саме стосується й молока. Його часто радять пити при печії, адже у шлунку воно перетравлюється з виділенням молочної кислоти. При потраплянні на слизову оболонку стравоходу вона подразнює її так само, як і соляна кислота. Молоко краще брати нежирне.
Можна також випити склянку негазованої мінеральної води.
Я використовую всі три методи. Треба тільки, щоб вдома були сода, молоко і мінералка. Справляюся з проблемою і економлю на таблетках.
Олексій Нестерчук, м. Южне»
Компактні сходи на горище забезпечують зручний доступ до горищних або мансардних приміщень. Вибір цих конструкцій…
Кава – улюблений напій багатьох українців, а деякі й зовсім не уявляють свого ранку без…
Досвідчені садівники знають, що є культури, які в жодному разі не можна садити в тіні.…
24 вересня в Україні очікується невеликий дощ на Івано-Франківщині, на решті території країни без опадів.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Поради бабусь і сусідок тепер успішно замінює інтернет, але саме в мережі зберігаються і передаються…