Фото: freepik
Ключові тези:
Сир – джерело кальцію, фосфору, вітамінів A, B12, D, пробіотиків і біотину, тому його варто включати у раціон для підтримки здоров’я.
Найкориснішими дієтологи називають кисломолочний сир, рикоту, моцарелу, фету та тверді сири — пармезан, чеддер і швейцарський.
Сир слід вживати помірно й поєднувати з овочами чи фруктами, щоб отримати максимальну користь.
Сири є багатим джерелом вітамінів та мікроелементів, необхідних для підтримання здоров’я. Вживаючи цей продукт, ви поповнюєте організм кальцієм, фосфором, вітамінами А, B12, D, пробіотиками та біотином. Тож обов’язково введіть сири у свій раціон, якщо ще не зробили цього. Якщо ж не знаєте, який різновид сиру обрати, прислухайтесь до порад дієтологів.
Сертифіковані американські дієтологині Ванесса Ріссетто й Наталі Ріццо для видання Today склали рейтинг найкорисніших сирів.
Раніше ми розповідали про найкорисніші продукти для підтримки здоров’я.
Попри явну користь сиру, не варто забувати, що він корисний лише в помірній кількості. Окрім цього, для більшої ефективності його варто вживати з клітковиною – овочами чи фруктами.
Вас також можуть зацікавити новини:
Ви чесно працювали десятиліттями, але у розрахунках пенсії вам «зрізали» частину заробітку й стажу. І…
Право власності на земельну ділянку — це можливість володіти, користуватися та розпоряджатися нею на власний…
Вівторок в Україні буде сонячним, прогнозують синоптики. Антициклон на ім'я Kyra (карта) зумовить всюди суху…
Зубний біль завжди виникає вчасно, але особливо неприємно, коли він турбує вночі. У такі моменти…
Дуже важливо у дні з магнітними бурями та напередодні приділяти особливу увагу здоров'ю.
Клієнти запідозрили ПриватБанк в ейджизмі після різких змін за умов кредитування пенсіонерів.