Фото: freepik
Ключові тези:
Сир – джерело кальцію, фосфору, вітамінів A, B12, D, пробіотиків і біотину, тому його варто включати у раціон для підтримки здоров’я.
Найкориснішими дієтологи називають кисломолочний сир, рикоту, моцарелу, фету та тверді сири — пармезан, чеддер і швейцарський.
Сир слід вживати помірно й поєднувати з овочами чи фруктами, щоб отримати максимальну користь.
Сири є багатим джерелом вітамінів та мікроелементів, необхідних для підтримання здоров’я. Вживаючи цей продукт, ви поповнюєте організм кальцієм, фосфором, вітамінами А, B12, D, пробіотиками та біотином. Тож обов’язково введіть сири у свій раціон, якщо ще не зробили цього. Якщо ж не знаєте, який різновид сиру обрати, прислухайтесь до порад дієтологів.
Сертифіковані американські дієтологині Ванесса Ріссетто й Наталі Ріццо для видання Today склали рейтинг найкорисніших сирів.
Раніше ми розповідали про найкорисніші продукти для підтримки здоров’я.
Попри явну користь сиру, не варто забувати, що він корисний лише в помірній кількості. Окрім цього, для більшої ефективності його варто вживати з клітковиною – овочами чи фруктами.
Вас також можуть зацікавити новини:
Сьогодні пропонуємо вам рецепт незвичайної каші, яку готують на весілля і у будні. Це етнічна…
Сильні пориви вітру та змішані опади. Детальний прогноз погоди на вівторок.
Геомагнітні збурення у вівторок посиляться. Якими вони будуть і хто відчує зміни першим?
Ваша побутова техніка в зоні ризику. Стабілізатор, реле чи ДБЖ: який захист справді працює в…
Кого зобов’яжуть повертати надміру виплачені кошти. У ПФУ пояснили.
Держава покриє частину витрат на енергоносії. Хто точно отримає знижку та які документи потрібні?