Четвер, 19 Вересня, 2024
ГоловнаНовиниЦі стрижки ніколи не виходять із моди: з такою зачіскою ви завжди...

Ці стрижки ніколи не виходять із моди: з такою зачіскою ви завжди будете на висоті

Этот материал также доступен на русском языке
Якщо ви бажаєте завжди мати актуальний вигляд, досить обрати одну з цих стрижок. Яким буде вибір – залежить від довжини волосся. Але в будь-якому разі з такою стрижкою ваш образ буде модним.

Стилісти назвали стрижки для жінок різного віку, які поза модою і завжди залишаються на піку популярності.

Раніше ми розповідали, від яких зачісок потрібно відмовитися після 40 років.

Каре – для волосся середньої довжини

Спробуйте переглянути фото модниць столітньої давнини. А потім порівняйте їх з найсучаснішими трендовими образами. Скрізь знайдете каре. Ця стрижка може мати безліч варіацій: симетричну чи асиметричну, з чубчиком чи без, вкорочений варіант типу «боб» або подовжений до плечей. Різноманітні способи укладання та можливість без зусиль створювати повсякденні образи робить каре однією з улюблених жіночих стрижок.

Каскад – для довгого волосся

Багатошарові стрижки дозволяють жінкам створювати романтичні та легкі образи. Можуть різнитися довжина пасм і напрям підкручування, але стрижка «сходинками» завжди серед улюблених у модниць. Адже вона дозволяє додавати об’єм, водночас дарує можливість збирати волосся у хвіст. Каскад може мати різні варіації для кожного типу обличчя, адже чудово вміє приховувати недоліки та підкреслювати переваги. Така стрижка досить легка у догляді і не потребує регулярних візитів до перукарні.

 

Довге волосся з рівним зрізом

Класичний варіант для моделей із подіумів та конкурсів краси. Рівно причесане волосся з чіткою лінією зрізу робить образ доглянутим і охайним. На перший погляд, може здатися що така зачіска зовсім непримхлива. Але це не так. Аби мати гарний вигляд з такою стрижкою, волосся повинне бути здорове, без посічених кінчиків, натурального кольору або охайно пофарбоване, а ще ретельно «витягнуте» у рівну площину. Це – непросто. Проте якщо ви оберете такий шлях, то завжди будете виглядати розкішно.

 

Піксі – для короткого волосся

В усі часи велика кількість жінок полюбляють носити коротке волосся. Адже це зручно і стильно. Стрижка піксі дає таку можливість і, водночас, не перетворює образ на хлопчачий. Звичайно, з часом варіації стрижки змінюються: ледь не кожного сезону перукарі-стилісти вигадують нові трендові елементи. Тому піксі завжди залишається в моді.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні