Субота, 29 Червня, 2024
ГоловнаНовиниБудете виглядати на 10 років молодшою: стилісти назвали найвдаліші кольори для фарбування...

Будете виглядати на 10 років молодшою: стилісти назвали найвдаліші кольори для фарбування волосся

Этот материал также доступен на русском языке
Стилісти розкрили секрети, в який колір пофарбувати волосся, щоб виглядати на 10 років молодшою. Виявляється, уся справа у правильних відтінках.

Для жінок після 40 років варто обирати теплі відтінки: шоколадні, медові, карамельні. Добре, якщо він буде на один-два тони світлішим за натуральний колір.

Раніше ми розповідали, які стрижки не підходять для тонкого волосся.

«Спокуслива карамель»

Один із небагатьох відтінків, який підходить для володарок будь-якого кольору очей. Чудово приховає незначні почервоніння на шкірі. Карамельний відтінок виглядає стильно і завжди сучасно, але не має претензій на ультрамодність. Відтак такий відтінок має омолоджувальні характеристики.

«Золотистий шоколад»

Відтінки шоколадного кольору досить доречні для пані після 40 років. Для власниць темного волосся це дуже хороший вибір. Він не додає віку, а навпаки молодить. Особливо, якщо ваш натуральний колір трішки темніший. Золоті акценти у відтінку волосся створюють атмосферу гри світла і тіні. Тим самим додаючи об’єму і роблячи зачіску більш «живою».

«Полуничний блонд»

Не слід плутати цей відтінок із однотонним фарбуванням у неприродні фіолетові чи рожеві тони. Достатньо зробити легкий натяк на рожевий колір, і образ блондинки відразу грає новими барвами. Особливо влітку такий тон додасть легкості і безтурботності. Взимку, під шапками він може бути не дуже доречним. А спекотними сонячними днями полуничний блонд додасть шарму і загадковості.

«Бризки шампанського»

Тон, з яким блондинки виглядають шляхетно і навіть статусно. Досить складний відтінок, який вимагає від перукаря майстерного підбору фарб і технік їх нанесення. Однак, якщо вдається отримати колір, який не буде віддавати жовтизною, водночас не натякатиме на сивину, жінка з ним виглядатиме стильно, дорого і на 10 років молодше.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні