Середа, 26 Червня, 2024
ГоловнаНовиниЦі стрижки не підходять для тонкого волосся: вони зіпсують ваш образ, і...

Ці стрижки не підходять для тонкого волосся: вони зіпсують ваш образ, і ви виглядатимете безглуздо

Этот материал также доступен на русском языке
Жінки, які мають тонке рідке волосся, повинні знати, які зачіски їм не будуть пасувати. Адже стрижка може як покращити ситуацію, так і зіпсувати образ. Обирайте з безлічі варіантів, але намагайтеся уникати тих, які ми перерахували нижче.

Раніше ми розповідали про стрижки, які ніколи не виходять із моди.

Довге пряме волосся. Це найбільш не підходящий варіант. Така форма демонструє реальний стан волосся. Якщо його небагато, то така стрижка тільки це підкреслить.

Густий прямий чубчик. По-перше, для достатньої густини доведеться забирати значну частину волосся на чубчик і його розміри будуть не пропорційні. По-друге, прямі лінії не створюють достатній об’єм. Краще навіть чубчик у зачісці робити багатошаровим.

Високий хвіст. Будь-які тугі зачіски будуть додатково підсвічувати проблемні зони з невеликою кількістю волосся. А високий хвіст ще й акцентує увагу на невеликому об’ємі. Якщо стрижка дозволяє зібрати волосся у хвіст, то краще його робити максимально низько і волосся стягувати більш вільно.

Боб з рівними кінчиками

Стрижка боб може бути універсальною та підходити різним типам обличчя і волосся. Проте її варіант з рівними кінчиками не пасує володаркам рідкого волосся. Багатошарова форма з асиметричними зрізами та філірованими кінчиками зможе значно покращити ситуацію.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні