Таких смачних млинців ви точно не їли: найкращий рецепт з м’ясним фаршем

Этот материал также доступен на русском языке

Млинці з мясом
Готуємо тоненькі млинці з соковитою і смачною начинкою, які просто тануть у роті. Вони ідеально підійдуть і до святкового столу, і до звичайного обіду чи вечері.

Млинці з м’ясним фаршем — це класична страва української кухні, яка ідеально підходить як для сімейного обіду, так і для святкового столу. Ніжні тонкі млинці у поєднанні з ароматною м’ясною начинкою створюють ситну та надзвичайно смачну страву, яку люблять і дорослі, і діти.

Вам буде цікаво: Як зробити млинці тонкими та міцними: простий інгредієнт, що позбавляє від розривів

Інгредієнти

Для млинців

  • Молоко — 300 мілілітрів

  • Яйця — 2 штуки

  • Борошно — 200–250 грамів

  • Олія — 1 столова ложка

  • Сіль та перець — за смаком

Для начинки

  • Відварене м’ясо — 400 грамів

  • Цибуля — 1 штука

  • Рослинна олія — 3 столові ложки

  • Спеції, сіль — за смаком

  • Зелень — за смаком

  • Зелене перо цибулі — для подачі

Приготування

  1. Збийте яйця в пишну піну. Додайте сіль і перець, знову збийте. Влийте тепле молоко та ретельно перемішайте. Поступово додавайте борошно, замішуючи однорідне тісто без грудочок.
  2. Смажте млинці на добре розігрітій сковороді на середньому вогні по 1–2 хвилини з кожного боку.
  3. Для начинки пропустіть відварене м’ясо через м’ясорубку. Дрібно наріжте цибулю та зелень. На сковороді розігрійте олію, обсмажте цибулю до золотистого кольору, додайте м’ясо, спеції та сіль. Смажте близько 10 хвилин, після чого додайте зелень і перемішайте.
  4. Викладіть начинку в центр млинця, сформуйте мішечок і перев’яжіть його пір’ям зеленої цибулі.

Читайте також:

Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
купити ноутбук Львів, ціни в Україні

Перейти на українську версію сайту?