Ключові тези:
Засолювання риби в домашніх умовах це не тільки економічно, але і дуже зручно. Ви самі контролюєте смак, ступінь солоності та набір спецій. За цим універсальним способом можна солити не лише скумбрію, а й оселедець, форель чи сьомгу. Риба виходить ароматною, щільною та неймовірно смачною.
Читайте також: Скумбрія у пляшці – найкращий рецепт засолювання: риба виходить ароматною та дуже смачною
Для засолювання краще брати велику скумбрію. У процесі вона трохи зменшується в обсязі, а велика риба виходить жирнішою, соковитішою та насиченою за смаком.
Чим довше риба солиться, тим солонішою вона буде.
Протягом засолювання рекомендується перевертати рибу кілька разів на добу, щоб вона рівномірно просалювалася та не завітрювалася.
Через дві доби риба стане більш пружною – це ознака готовності.
Скумбрію потрібно промити під холодною проточною водою, змиваючи зайву сіль та спеції. Промити також внутрішню частину. Нарізати – риба щільна, добре тримає форму та не розвалюється.
Вас також можуть зацікавити новини:
Морква – це популярна культура, яку вирощують практично всі, хто має город. Але не всім…
Новий рік – це не просто дата в календарі, а рідкісний вечір, коли можна дозволити…
Мандарини їдять без шкірки, тому багато людей не переймаються питанням, чи треба їх мити. Зняли…
В українських домогосподарствах зростає ризик отримання великих штрафів за порушення правил користування природним газом. Оператори…
Який Новий рік без подарунків? Волонтерський центр "Гостинна хата" видає новорічні подарунки дітям. Розповідаємо, як…
Уже майже два роки українці отримують окрему платіжку за нову комунальну послугу — технічне обслуговування…