Фарширована картопля з грибами — покроковий рецепт
Інгредієнти
- картопля — 1 кг
- шампіньйони — 300 г
- шинка або сало — 100 г
- яйце — 1 шт.
- твердий сир — 50 г
- сіль, спеції — за смаком
Вам буде цікаво: Як зберегти картоплю свіжою всю зиму: просто покладіть цей овоч поруч
Приготування
- Підготовка картоплі.
Ретельно помити картоплю, розрізати навпіл і викласти зрізом донизу на деко. Запікати 15 хвилин у духовці. - Формування “човників”.
Дати картоплі охолонути та ложкою акуратно видалити м’якоть, створивши порожнину для начинки. - Приготування начинки.
Гриби помити, почистити та обсмажити. Наприкінці смаження додати натертий сир, нарізану кубиками шинку та яйце. Добре перемішати до однорідності. - Фарширування.
Наповнити картопляні “човники” грибною сумішшю. - Запікання.
Готувати ще близько 15 хвилин при помірній температурі, поки начинка добре «схопиться», а картопля стане м’якою.
Читайте також:









