Цей торт смачний і водночас економний, а виглядає вишукано та яскраво.
Раніше ми розповідали, як приготувати медовик на сковороді.
Інгредієнти
- Сметана – 300 мілілітрів,
- цукор – 200 грамів,
- масло розтоплене – 100 грамів,
- борошно – 650 грамів,
- розпушувач – 1 столова ложка.
Начинка:
- яблука – 1 кілограм,
- цукор – за смаком,
- вода – 100 мілілітрів,
- 2 пачки желе зеленого кольору або желатин – 25 грамів.
Приготування
- Сметану збити з цукром, додати розтоплене масло, розпушувач і борошно. Тісто має вийти еластичним.
- Розділити тісто на 8-10 частин і розкачати коржі (3-4 міліметри). Кожен корж випікати 5-6 хвилин у добре розігрітій духовці.
- Коржі важливо не перетримати у духовці, вони мають залишатися білого кольору.
- Готуємо начинку: яблука натерти, посипати цукром на ваш смак. Перемішати. Додати 100 мілілітрів води, варити на слабкому вогні 10-15 хвилин.
- У гарячу масу всипати желе або розчинений у воді желатин, розмішати до однорідної маси.
- Коржі змастити гарячою масою, охолодити. Тримати торт у холодильнику.
Читайте також:









