Ключові тези:
Взимку квашена капуста стає справжнім джерелом вітамінів. Але щоб вона залишалася хрусткою та корисною, важливо знати основні умови її зберігання. Дотримуйтесь простих порад — і смак квашеної капусти радуватиме вас усю зиму.
Раніше ми розповідали про 5 помилок при квашенні капусти: чому вона не виходить хрусткою і смачною.
Щоб квашена капуста залишалася смачною та корисною, дотримуйтесь кількох простих правил:
У жодному разі не використовуйте алюмінієвий чи чавунний посуд, адже він може вступати в реакцію із зовнішнім середовищем, що псує смак капусти і впливає на її хрусткість.
Вас також можуть зацікавити новини:
Багато українців цікавляться: чи зменшить тисяча гривень "Зимової підтримки" розмір субсидії? Розповідаємо.
Частина пенсіонерів може отримувати додатково по 1000 гривень доплати до пенсійних виплат. Як їх оформити.
Стан здоров’я Степана Гіги погіршився. Він вже переніс дві операції і перебуває у комі.
Більшість українців щомісяця сплачують три платіжки за газ: за спожитий газ, доставку та техобслуговування мереж.…
2026 рік відкриває новий цикл можливостей, трансформацій і крутих віражів долі. Переможниця «Битви екстрасенсів 17»…
МОЗ запускає загальнонаціональний скринінг здоров’я: кожному українцю після 40 держава надасть 2000 грн на щорічні…