Ключові тези:
- Домашній соус – смачна та корисна альтернатива магазинним варіантам, у яких часто багато цукру та консервантів.
- Соус з чорної смородини – оригінальне доповнення до м’ясних страв, що підкреслює їх смак.
- Не бійтеся експериментувати з інгредієнтами – саме соус надає страві індивідуальності та перетворює її на кулінарний шедевр.
Готуємо чорносмородиновий соус до м̛яса
У магазинах представлений досить багатий вибір соусів до м’яса, але готові соуси містять багато цукру, консервантів та інших небажаних добавок. Ми пропонуємо вам цікавий рецепт, який стане ідеальним доповненням до м’ясних страв.
Не бійтеся експериментувати з інгредієнтами, створюючи нові унікальні смаки. Адже соус— це той секретний інгредієнт, який може перетворити звичайну страву на шедевр.
Соус із чорної смородини
Інгредієнти
- заморожена або свіжа смородина – 300 грамів,
- цукор – 50 грамів,
- оцет – 1 столова ложка,
- чабрець (свіжий або сушений) – 1 чайна ложка,
- шавлія –1 чайна ложка.
Приготування
- Ягоди, цукор і оцет покласти у каструлю, варити на середньому вогні 5 хвилин.
- Додати трави і проварити ще 5 хвилин.
Соус має вийти густим.
Подавати до страв можна і в гарячому, і в холодному вигляді.
Читайте також:









