Ключові тези
Зелені помідори можна не викидати, а перетворити на чудову зимову закуску. Розповідаємо, як замаринувати зелені помідори за класичним рецептом з оцтом, часником та спеціями.
Для заготовки беруть 8 кг круглих і м’ясистих зелених помідорів. З цієї кількості вийде 4 трилітрові банки.
Читайте також:
На заході та в гірських районах можливі пориви вітру та локальні опади - будьте обережні…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня? Чи не повториться Хеллоуїнський шторм?
Чорна п’ятниця — свято для всіх любителів вигідного шопінгу. Щороку мільйони покупців у всьому світі…
Багато хто помічає: чим старшим стаєш, тим швидше летять дні та роки. Вчені виявили біологічне…
У його книгах оживають русалки, відьми та чорні коти, а поряд — солдати, окупанти та…
Мільйони за кордоном і невідомо скільки в окупації. Фахівець назвала актуальні демографічні цифри на кінець…