«Баунті» в домашніх умовах з п’яти інгредієнтів: від магазинних не відрізнити

Этот материал также доступен на русском языке

Обожнюєте відомі кокосові цукерки? Їх легко можна приготувати в домашніх умовах з мінімуму інгредієнтів. Обов'язково спробуйте!

Ці цукерки настільки смачні, що не дивно, що є одними з найпопулярніших у світі. І їх легко можна приготувати самостійно. Мінімум інгредієнтів і часу!

Раніше ми розповідали, як приготувати цукерки “Метеорит”.

Інгредієнти:

  • Кокосова стружка – 200 г
  • Згущене молоко – 200 мл
  • Вершкове масло – 50 г
  • Темний або молочний шоколад – 200
  • Рослинна олія (для блиску) – 1 столова ложка

Приготування

  1. У великій мисці змішуємо кокосову стружку і згущене молоко. Розтоплюємо вершкове масло і додаємо його до кокосової суміші. Добре перемішуємо до однорідності.
  2. Беремо невелику кількість кокосової суміші та формуємо з неї батончики або кульки.
  3. Викладаємо сформовані цукерки на деко, вистелене пергаментним папером, і відправляємо їх у морозильну камеру на 30 хвилин, щоб затверділи.
  4. Готуємо глазур. На водяній бані або в мікрохвильовій печі розтоплюємо шоколад. У рідкий шоколад додаємо рослинну олію для більшої гладкості та блиску. Добре перемішуємо до однорідної консистенції.
  5. Дістаємо затверділі цукерки з морозильної камери. За допомогою виделки або зубочистки занурюємо кожну цукерку в розтоплений шоколад, повністю покриваючи її.
  6. Викладаємо покриті шоколадом цукерки на решітку та даєио зайвому шоколаду стекти.
  7. Ставимо деко з цукерками в холодильник на 30 хвилин, або поки шоколад повністю не застигне.

Вас також можуть зацікавити новини:

Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
купити ноутбук Львів, ціни в Україні

Перейти на українську версію сайту?