Ці цукерки настільки смачні, що не дивно, що є одними з найпопулярніших у світі. І їх легко можна приготувати самостійно. Мінімум інгредієнтів і часу!
Раніше ми розповідали, як приготувати цукерки “Метеорит”.
Інгредієнти:
- Кокосова стружка – 200 г
- Згущене молоко – 200 мл
- Вершкове масло – 50 г
- Темний або молочний шоколад – 200
- Рослинна олія (для блиску) – 1 столова ложка
Приготування
- У великій мисці змішуємо кокосову стружку і згущене молоко. Розтоплюємо вершкове масло і додаємо його до кокосової суміші. Добре перемішуємо до однорідності.
- Беремо невелику кількість кокосової суміші та формуємо з неї батончики або кульки.
- Викладаємо сформовані цукерки на деко, вистелене пергаментним папером, і відправляємо їх у морозильну камеру на 30 хвилин, щоб затверділи.
- Готуємо глазур. На водяній бані або в мікрохвильовій печі розтоплюємо шоколад. У рідкий шоколад додаємо рослинну олію для більшої гладкості та блиску. Добре перемішуємо до однорідної консистенції.
- Дістаємо затверділі цукерки з морозильної камери. За допомогою виделки або зубочистки занурюємо кожну цукерку в розтоплений шоколад, повністю покриваючи її.
- Викладаємо покриті шоколадом цукерки на решітку та даєио зайвому шоколаду стекти.
- Ставимо деко з цукерками в холодильник на 30 хвилин, або поки шоколад повністю не застигне.
Вас також можуть зацікавити новини:








