Фаршировані яблука «під шубою» – десерт, який здивує

Этот материал также доступен на русском языке

Фаршированные яблоки «под шубой»
Забудьте про банальні пироги! Спробуйте запекти яблука з начинкою з|із| горіхів і меду, загорнувши їх в ароматне листкове тісто.

Ключові тези:

  • Оригінальний десерт з яблук у листковому тісті – яблука фаршируються горіхово-медовою начинкою та запікаються в тісті з декоративною сіткою.
  • Простий і ефектний рецепт – з доступних інгредієнтів можна приготувати гарні та ароматні ласощі.
  • Корисне солодке перекушування — горіхи, мед і яблука роблять страву не тільки смачною, а й поживною.

Фаршировані яблука «під шубою»

Інгредієнти

  • Яблука – 8 штук,
  • листкове тісто – 1 кілограм,
  • насіння соняшника та волоські горіхи – по 50 грамів,
  • цукрова пудра – 30 грамів,
  • мед – 3 столові ложки,
  • яєчний жовток – 1 штука,
  • молоко – 2 столові ложки.

Приготовление

  1. Яблука почистити, вирізати середину, посипати цукровою пудрою, залишити на 5-7 хвилин.
  2. З’єднати насіння соняшника з горіхами, подрібнити, додати до суміші рідкий мед. Перемішати. Цією масою начинити яблука.
  3. Тісто розкачати, нарізати на квадрати по розміру яблук.
  4. У квадратах тіста зробити поздовжні наскрізні невеликі прорізи у вигляді сіточки.
  5. Викласти начинене яблуко на квадрат, огорнути його, перевернути швом донизу.
  6. Деко для запікання застелити пергаментом, злегка присипати борошном.
  7. Викласти яблука, зверху змастити їх сумішшю жовтка, молока і цукрової пудри.
  8. Випікати у розігрітій духовці близько 40 хвилин.

Читайте також:

Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
купити ноутбук Львів, ціни в Україні

Перейти на українську версію сайту?