Магазинні цукерки ніколи не зможуть порівнятися з домашніми за користю й смаком. Усього п’ять інгредієнтів, жодних рослинних жирів та інших шкідливих добавок – ці солодощі готуються просто й швидко, а їхніх смак підкорить кожного!
Раніше ми розповідали, як приготувати цукерки “Метеорит”.
Інгредієнти
- Какао – 50 г
- Цукор – 200 г
- Вершкове масло – 50 г
- Сухе молоко – 150 г
- Вода – 50 мл
- Горіхи – за бажанням
Приготування
- В окремій сухій посудині змішайте сухе молоко і какао.
- Додайте м’яке (кімнатної температури) вершкове масло й добре перемішайте.
- Цукор і воду з’єднайте в сотейнику і доведіть до кипіння, постійно помішуючи.
- Гарячий сироп поступово влийте в миску з сухою сумішшю з маслом. Дуже швидко перемішайте, поки сироп не застигне. Консистенція маси повинна бути як сметана.
- На цьому етапі за бажанням додайте дрібно нарубані горіхи. Перемішайте і поставте в холодильник на 3–4 години.
- З шоколадної маси сформуйте цукерки будь-якої форми. Як варіант, помістіть у формочки для льоду.
- Підготовлені кульки обкачуйте в горіхах, кокосовій стружці, суміші з какао і цукрової пудри — на ваш смак і розсуд.
Вас також можуть зацікавити новини: