Забудьте про магазинні – ці в сто разів смачніші: готуємо домашні цукерки з п’яти інгредієнтів

Этот материал также доступен на русском языке

домашні цукерки
Готуємо солодощі власноруч: всього п’ять інгредієнтів, і домашні цукерки виходять у сто разів смачнішими за покупні.

Магазинні цукерки ніколи не зможуть порівнятися з домашніми за користю й смаком. Усього п’ять інгредієнтів, жодних рослинних жирів та інших шкідливих добавок – ці солодощі готуються просто й швидко, а їхніх смак підкорить кожного!

Раніше ми розповідали, як приготувати цукерки “Метеорит”.

Інгредієнти

  • Какао – 50 г
  • Цукор – 200 г
  • Вершкове масло – 50 г
  • Сухе молоко – 150 г
  • Вода – 50 мл
  • Горіхи – за бажанням

Приготування

  1. В окремій сухій посудині змішайте сухе молоко і какао.
  2. Додайте м’яке (кімнатної температури) вершкове масло й добре перемішайте.
  3. Цукор і воду з’єднайте в сотейнику і доведіть до кипіння, постійно помішуючи.
  4. Гарячий сироп поступово влийте в миску з сухою сумішшю з маслом. Дуже швидко перемішайте, поки сироп не застигне. Консистенція маси повинна бути як сметана.
  5. На цьому етапі за бажанням додайте дрібно нарубані горіхи. Перемішайте і поставте в холодильник на 3–4 години.
  6. З шоколадної маси сформуйте цукерки будь-якої форми. Як варіант, помістіть у формочки для льоду.
  7. Підготовлені кульки обкачуйте в горіхах, кокосовій стружці, суміші з какао і цукрової пудри — на ваш смак і розсуд.

Вас також можуть зацікавити новини:

Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
купити ноутбук Львів, ціни в Україні

Перейти на українську версію сайту?