Ключові тези:
Баклажани з часником — страва, яка поєднує мінімум інгредієнтів і максимум смаку. Такий рецепт стане у пригоді, коли потрібно швидко приготувати легку вечерю або ароматну закуску до основних страв.
Раніше ми розповідали, як зробити прозорий курячий холодець.
Калорійність: 180 ккал. Час приготування: 20 хвилин.
Кількість порцій: 4
Наріжте баклажани кружечками завтовшки приблизно 1,5 см. Посоліть їх з обох боків і залиште на 20–30 хвилин, щоб овочі віддали гіркоту. Потім промокніть серветкою, щоб прибрати вологу.
Змішайте борошно з дрібкою солі й перцем. Обваляйте кожен шматочок баклажана, струсніть зайве борошно. Розігрійте сковорідку з олією та смажте по 4–5 хвилин з кожного боку до золотистої скоринки.
Подрібніть часник і зелень, додайте лимонний сік і трохи солі. Викладіть готові баклажани на тарілку та полийте ароматною заправкою.
Читайте також:
Український продюсер та телеведучий Ігор Кондратюк відкрито розповів про розмір своєї пенсії й поділився, за…
Оплата нижча від мінімальної. Чи мають право знижувати “мінімалку” та що говорить про це трудове…
Пиріжки з квашеною капустою - один із найулюбленіших домашніх варіантів випічки. Але є простий спосіб…
У сучасному ритмі життя, коли щоденне жонглювання роботою, доглядом за дітьми та домашніми справами вимагає…
День без дощів, але з щільною хмарністю. Детальний прогноз погоди на четвер.
У четвер Сонце активізується. Попередження метеозалежним: завтра очікується геомагнітна буря.