Ключові тези:
- Простота приготування – рецепт болгарського перцю по-корейськи доступний навіть початківцям: мінімум інгредієнтів і дій.
- Універсальність страви – закуска відмінно поєднується з м’ясом, гарнірами та підходить для святкового столу.
- Яскравий смак і апетитний вигляд – перець по-корейськи виходить хрустким, в міру гострим та ароматним завдяки поєднанню овочів та спецій.
Цю закуску можна подати як доповнення до м’яса, гарніру та на святковий стіл.
Болгарський перець по-корейськи
Перець по-корейськи – смачна та в міру гостра закуска на зиму. Приготувати перець зможе і господиня-початківець, тому що для закуски знадобиться мінімум інгредієнтів, а також сама простота рецепту не ускладнить і недосвідчену домогосподарку.
Інгредієнти
- Червоний болгарський перець – 400 грамів,
- морква – 1 штука,
- цибуля ріпчаста – 2 штуки,
- часник – 2-3 зубчики,
- соєвий соус – 1 столова ложка,
- олія – 2 столові ложки,
- оцет яблучний – 1 столова ложка,
- цукор – 1 чайна ложка,
- сіль, чорний мелений перець – до смакуу.
Приготування
- Болгарський перець помити, обсушити, розрізати навпіл, вийняти насіння та серцевину.
- Нарізати соломкою товщиною 5-7 міліметрів.
- Помити, почистити та порізати тонкими смужками моркву.
- Цибулю почистити і нарізати тонкими півкільцями.
- Приготувати заправку для перцю: змішати в мисці соєвий соус, коріандр, цукор, оцет, олію, мелений чорний перець, дрібно нарізаний часник, сіль.
- Скласти в підготовлений посуд нарізані овочі та залити заправкою.
- Накрити кришкою і поставити під гніт у холодильник на кілька годин.
Читайте також: