Болгарський перець по-корейськи: проста та яскрава закуска на зиму

Этот материал также доступен на русском языке

салат с перцем по-корейски
Якщо ви шукаєте закуску, яку можна приготувати з доступних овочів, зверніть увагу на цей рецепт. Перець по-корейськи готується за кілька кроків, а смак підкорює з першого разу.

Ключові тези:

  • Простота приготування – рецепт болгарського перцю по-корейськи доступний навіть початківцям: мінімум інгредієнтів і дій.
  • Універсальність страви – закуска відмінно поєднується з м’ясом, гарнірами та підходить для святкового столу.
  • Яскравий смак і апетитний вигляд – перець по-корейськи виходить хрустким, в міру гострим та ароматним завдяки поєднанню овочів та спецій.

Цю закуску можна подати як доповнення до м’яса, гарніру та на святковий стіл.

Болгарський перець по-корейськи

Перець по-корейськи – смачна та в міру гостра закуска на зиму. Приготувати перець зможе і господиня-початківець, тому що для закуски знадобиться мінімум інгредієнтів, а також сама простота рецепту не ускладнить і недосвідчену домогосподарку.

Інгредієнти

  • Червоний болгарський перець – 400 грамів,
  • морква – 1 штука,
  • цибуля ріпчаста – 2 штуки,
  • часник – 2-3 зубчики,
  • соєвий соус – 1 столова ложка,
  • олія – ​​2 столові ложки,
  • оцет яблучний – 1 столова ложка,
  • цукор – 1 чайна ложка,
  • сіль, чорний мелений перець – до смакуу.

Приготування

  1. Болгарський перець помити, обсушити, розрізати навпіл, вийняти насіння та серцевину.
  2. Нарізати соломкою товщиною 5-7 міліметрів.
  3. Помити, почистити та порізати тонкими смужками моркву.
  4. Цибулю почистити і нарізати тонкими півкільцями.
  5. Приготувати заправку для перцю: змішати в мисці соєвий соус, коріандр, цукор, оцет, олію, мелений чорний перець, дрібно нарізаний часник, сіль.
  6. Скласти в підготовлений посуд нарізані овочі та залити заправкою.
  7. Накрити кришкою і поставити під гніт у холодильник на кілька годин.

Читайте також:

Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
купити ноутбук Львів, ціни в Україні

Перейти на українську версію сайту?