Одеський форшмак – це не просто закуска, а справжня легенда. Розповідаємо, як приготувати його так, щоб навіть найвибагливіші гурмани просили добавку.
Раніше ми розповідали, як приготувати оригінальний соус до м’яса і риби.
Читайте також:
Пенсії в Україні зростають, але нерівномірно. Пенсійний фонд представив нові цифри станом на 1 жовтня…
Відпочинок на курортах Закарпаття — це не лише релакс та гарно проведений час. Річ у…
Держава гарантує матеріальну підтримку сім'ям загиблих військовослужбовців. Розмір виплат залежить від обставин смерті та може…
Щоб озимий часник порадував рясним урожаєм, важливо не лише правильно висадити зубчики, а й вчасно…
У День сільських жінок розповідаємо, які переваги передбачені для жительок села. Частина з них може…
Уряд готує нову програму для внутрішньо переміщених осіб старшого віку. Що хочуть змінити.