Варто трохи змінити рецепт – і звичні страви заграють новими відтінками смаків. Переконайтеся в цьому, доповнивши м’ясні чи рибні страви оригінальним ожиновим соусом.
Раніше ми розповідали, як приготувати смачну та корисну домашню ковбасу.
1. Щоб приготувати ожиновий соус, ягоди перемиваємо й викладаємо на друшлаг, щоб стекла вода.
2. Перетираємо ягоди через дрібне сито, щоб позбутися кісточок.
3. Часник розтираємо з червоним перцем і сіллю.
4. Додаємо рублену кінзу.
5. Змішуємо ягідне пюре зі спеціями. Соус із ожини готовий!
Читайте також:
Якою буде погода в Україні в суботу та неділю? Синоптики зробили детальний прогноз.
Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.
Аґрусова вогнівка може зіпсувати до п’ятнадцяти ягід на одному кущі. Як захистити врожай, розповів експерт.
Чи зміниться вартість електроенергії для українців у листопаді. У Міненерго розповіли, до чого готуватися.
Уряд запроваджує перевірку пенсіонерів, які претендують на надбавки до пенсій. Спеціальні комісії оцінюватимуть підтвердження періодів…
Щоб отримати право на пенсію за віком, українці можуть придбати відсутні роки стажу. Деталі розповів…