Варто трохи змінити рецепт – і звичні страви заграють новими відтінками смаків. Переконайтеся в цьому, доповнивши м’ясні чи рибні страви оригінальним ожиновим соусом.
Раніше ми розповідали, як приготувати смачну та корисну домашню ковбасу.
1. Щоб приготувати ожиновий соус, ягоди перемиваємо й викладаємо на друшлаг, щоб стекла вода.
2. Перетираємо ягоди через дрібне сито, щоб позбутися кісточок.
3. Часник розтираємо з червоним перцем і сіллю.
4. Додаємо рублену кінзу.
5. Змішуємо ягідне пюре зі спеціями. Соус із ожини готовий!
Читайте також:
Стоки у раковинах чи ванній часто забиваються. Але їх легко очистити, навіть не використовуючи хімічні…
За планом уряду на першому етапі отримати житло мають понад 3 тисячі сімей. Хто має…
Ця пісна запіканка з картоплі та грибів – простий спосіб приготувати ситну та смачну страву…
Одну з популярних програм грошової підтримки українців згортають — чи справді це так, пояснили в…
В Україні триває прийом заявок на отримання тисячі гривень від держави. Проте грошову допомогу зможуть…
Перший місяць зими принесе нові рахунки за комунальні послуги: скільки доведеться платити за газ, електроенергію…