Ключові тези:
Шарлотка не обов’язково має бути тільки з яблуками. Восени так багато фруктів та ягід, що можна щоразу пекти її по-новому. Солодкий гарбуз робить пиріг ніжнішим, айва надає легку кислинку та аромат, а жменя журавлини дарує свіжість та яскравий колір. Фрукти можна використовувати окремо або зробити асорті.
Збийте яйця із цукром до пишної маси.
Введіть борошно із содою.
Фрукти або гарбуз наріжте тонкими часточками, журавлину промийте.
Викладіть начинку у змащену форму, залийте тістом.
Випікайте при 180 градусах близько 40 хвилин.
Щоразу вийде нова шарлотка – з різним смаком та ароматом.
Читайте також:
Незважаючи на те, що жінок серед онкопацієнтів більше, чоловіки в Україні помирають від раку частіше.
В умовах воєнного стану в Україні мобілізації підлягають усі військовозобов'язані чоловіки віком від 25 до…
Субсидії та пенсії під загрозою: Україна ризикує втратити виплати за браком допомоги.
Кабінет Міністрів України затвердив перелік громад, де вчителі отримуватимуть підвищену щомісячну доплату за роботу.
Помідори бувають різними на смак, але більшість все ж полюбляє саме солодкі сорти. Овочівник із…
Після кількох років офіційної роботи в Польщі багато українців запитують: чи можна розраховувати на місцеву…