Ключові тези:
Шарлотка не обов’язково має бути тільки з яблуками. Восени так багато фруктів та ягід, що можна щоразу пекти її по-новому. Солодкий гарбуз робить пиріг ніжнішим, айва надає легку кислинку та аромат, а жменя журавлини дарує свіжість та яскравий колір. Фрукти можна використовувати окремо або зробити асорті.
Збийте яйця із цукром до пишної маси.
Введіть борошно із содою.
Фрукти або гарбуз наріжте тонкими часточками, журавлину промийте.
Викладіть начинку у змащену форму, залийте тістом.
Випікайте при 180 градусах близько 40 хвилин.
Щоразу вийде нова шарлотка – з різним смаком та ароматом.
Читайте також:
Чи буде магнітна буря в неділю. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.
Нарізання цибулі не обов’язково має супроводжуватися сльозами — достатньо знати, звідки береться подразнення і як…
Витрати на газ для частини українців у грудні зменшаться. Хто зможе заплатити менше.
Щомісячні соціальні виплати для частини українців зростуть уже з грудня. Кабмін ухвалив важливе рішення.
Щоб абрикоси пережили березневі морози й дали щедрий врожай, восени їх варто підживити спеціальними розчинами.
Хрумкі, ароматні та ніжні всередині — сирні палички стануть ідеальною закускою для сімейного перекусу чи…