Сучасні кулінари не рекомендують вимочувати хліб для котлет у молоці. Тому що молоко та м’ясо не дружать між собою, тобто продукти не поєднуються. І замість соковитих та м’яких котлет можна отримати жорсткі.
Вам буде цікаво: Готуємо смачно: котлети з курячих сердечок – простий та бюджетний рецепт, а смак ресторанного делікатесу
Також традиційно господині замочують хліб для котлет у воді, такий прийом допомагає зробити котлети соковитими, але якщо замінити воду на чорний чай, то вас вони точно здивують.
Чай можна трохи підсолодити, щоб додати нотку пікантності в котлети. До речі, саме цукор допомагає зробити котлети рум’яними під час смаження або запікання.
Звичайно, краще не переборщити із цукром, щоб остаточно не перебити смак котлет. Достатньо на 500 г фаршу додати 1 неповну чайну ложку цукру. Цукор можна відправити в чай, в якому ви вимочуватимете хліб або ж додати безпосередньо в сам фарш.
Найкраще брати білий хліб. На думку досвідчених господарок, на 500 г фаршу достатньо взяти 100-125 г хліба.
Якщо хліб у котлетах вам не подобається, то можете замінити його на сиру картоплю. Результат вам також сподобається.
Вас також можуть зацікавити новини:
Вплив на магнітосферу Землі продовжує надавати потік сонячного вітру з корональних дірок на Сонці.
Під впливом повного місяця в Тельці, Венери в Скорпіоні та ретроградного Меркурія на нас чекає…
Навіть якщо сковорода виглядає безнадійно, не поспішайте відправляти її на звалище. Усього два доступні засоби…
Міністерство цифрової трансформації запустило оновлену систему базової соціальної допомоги. Тепер українці зможуть оформити виплати на…
Багато хто впевнений, що чорні маслини – це просто пофарбовані оливки. Насправді, все не так…
Президент Володимир Зеленський анонсував запуск у грудні нової програми "зимова єПідтримка. Українці зможуть безкоштовно проїхати…