Сучасні кулінари не рекомендують вимочувати хліб для котлет у молоці. Тому що молоко та м’ясо не дружать між собою, тобто продукти не поєднуються. І замість соковитих та м’яких котлет можна отримати жорсткі.
Вам буде цікаво: Готуємо смачно: котлети з курячих сердечок – простий та бюджетний рецепт, а смак ресторанного делікатесу
Також традиційно господині замочують хліб для котлет у воді, такий прийом допомагає зробити котлети соковитими, але якщо замінити воду на чорний чай, то вас вони точно здивують.
Чай можна трохи підсолодити, щоб додати нотку пікантності в котлети. До речі, саме цукор допомагає зробити котлети рум’яними під час смаження або запікання.
Звичайно, краще не переборщити із цукром, щоб остаточно не перебити смак котлет. Достатньо на 500 г фаршу додати 1 неповну чайну ложку цукру. Цукор можна відправити в чай, в якому ви вимочуватимете хліб або ж додати безпосередньо в сам фарш.
Найкраще брати білий хліб. На думку досвідчених господарок, на 500 г фаршу достатньо взяти 100-125 г хліба.
Якщо хліб у котлетах вам не подобається, то можете замінити його на сиру картоплю. Результат вам також сподобається.
Вас також можуть зацікавити новини:
Напередодні вихідних Україну накриє щільна хмарність, однак дощів і снігу синоптики не прогнозують. Попри відносно…
Істотних магнітних бур наприкінці тижня не очікується. За прогнозами фахівців, сонячна активність 19 грудня буде…
Українці, які подали заявку на одноразову виплату «Зимова підтримка», отримають гроші найближчим часом. У Мінсоцполітики…
Навіть попри автоматичне продовження строку дії карток під час воєнного стану, окремим клієнтам ПриватБанку радять…
Безоплатна приватизація житла, якою українці користуються понад три десятиліття, може залишитися в минулому. Парламент готується…
Копчене м’ясо чи риба у багатьох асоціюється зі святковим столом і яскравим смаком. При цьому…