Ключові тези:
Багато господинь вважають, що смачний суп починається з правильної частини курки — стегна, крильця, спинка… Але є менш очевидний, проте ефективніший вибір — курячі серця.
Цей продукт нечасто потрапляє в кошик при покупці, але марно. Серця – це недороге і поживне м’ясо, яке ідеально підходить для приготування ароматного бульйону. При варінні вони віддають максимум смаку та користі, роблячи суп не просто смачним, а по-справжньому цілющим.
Якщо ви шукаєте смачне, ситне та бюджетне м’ясо для бульйону – курячі серця стануть вашим кулінарним відкриттям.
Читайте також:
Морква – це популярна культура, яку вирощують практично всі, хто має город. Але не всім…
Малосольна та пряна скумбрія – це чудовий варіант для святкового столу. А завдяки цьому рецепту…
Новий рік – це не просто дата в календарі, а рідкісний вечір, коли можна дозволити…
Мандарини їдять без шкірки, тому багато людей не переймаються питанням, чи треба їх мити. Зняли…
В українських домогосподарствах зростає ризик отримання великих штрафів за порушення правил користування природним газом. Оператори…
Який Новий рік без подарунків? Волонтерський центр "Гостинна хата" видає новорічні подарунки дітям. Розповідаємо, як…