Ключові тези:
Багато господинь вважають, що смачний суп починається з правильної частини курки — стегна, крильця, спинка… Але є менш очевидний, проте ефективніший вибір — курячі серця.
Цей продукт нечасто потрапляє в кошик при покупці, але марно. Серця – це недороге і поживне м’ясо, яке ідеально підходить для приготування ароматного бульйону. При варінні вони віддають максимум смаку та користі, роблячи суп не просто смачним, а по-справжньому цілющим.
Якщо ви шукаєте смачне, ситне та бюджетне м’ясо для бульйону – курячі серця стануть вашим кулінарним відкриттям.
Читайте також:
Багато хто впевнений, що чорні маслини – це просто пофарбовані оливки. Насправді, все не так…
Президент Володимир Зеленський анонсував запуск у грудні нової програми "зимова єПідтримка. Окрім фінансової допомоги українці…
Якщо родич із деменцією вже не може самостійно приймати рішення, опіку потрібно оформити офіційно через…
На заправці більшість водіїв діють автоматом — вставили пістолет, оплатили, поїхали. Але саме в ці…
Якщо хочете відчути справжній смак Закарпаття, приготуйте токан по-хустськи. Прості інгредієнти перетворюються на ароматну, ситну…
У листопаді внутрішньо переміщені особи в Україні продовжать отримувати державну фінансову допомогу. Дізнайтеся, які суми…