Ключові тези:
Ми зазвичай звикли споживати сливи у натуральному вигляді, додавати до випічки, варити компоти або варення. Проте сливи смакують і з м’ясом чи птицею, також з них виходять чудові соуси. Фруктова кислинка прекрасно відтінює смак м’яса. Пропонуємо вам корисний та смачний рецепт, який урізноманітнить щоденне меню.
Читайте також:
У четвер, 11 вересня, під впливом потужного антициклону з північного сходу по всій Україні встановиться…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня? Який прогноз у фахівців?
Ніжний смак, відсутність кісток та мінімум солі – все це Матіас. Чому він такий популярний…
Через пошкодження енергосистеми, спричинені атаками Росії, в українських мережах фіксують стрибки напруги. Експерти пояснюють, чим…
Особливі події у житті кожного чоловіка вимагають особливої уваги до деталей, включаючи підбір якісної та…
Після трагічного авіаудару у селищі Ярова Донецької області "Укрпошта" оголосила про зміну процедури виплати пенсій.