Ключові тези:
Ми зазвичай звикли споживати сливи у натуральному вигляді, додавати до випічки, варити компоти або варення. Проте сливи смакують і з м’ясом чи птицею, також з них виходять чудові соуси. Фруктова кислинка прекрасно відтінює смак м’яса. Пропонуємо вам корисний та смачний рецепт, який урізноманітнить щоденне меню.
Читайте також:
Плов узбецькою — це не просто їжа, а цілий ритуал. Поки м'ясо рум'яниться, морква золотиться,…
Чимало українців стикаються з тим, що держоргани не приймають документи, видані за кордоном, без спеціального…
Як розрахувати розмір субсидії? Сума державної допомоги залежить не від фактичних видатків, а від встановлених…
Питання пенсійного забезпечення військовослужбовців регулюється Законом України «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби,…
Серед усіх сучасних технологій, що застосовуються у стоматологічній практиці, найбільш популярна та затребувана – імплантація…
NOAA прогнозує стабільне магнітне поле на 25–26 жовтня. Сонце “віддихає” — геомагнітна активність на зеленій…