Ніякої зайвої метушні й довгих списків інгредієнтів: усе, що вам знадобиться, вже, ймовірно, є на кухні. Солодке бананове печиво готується так швидко, що стане вашим фаворитом для несподіваних гостей чи вечірнього чаю.
Раніше ми розповідали, як приготувати чак-чак з медом і горіхами.
1. Розігріваємо духовку до 180 градусів і підготуємо деко для випікання. Попередньо застеляємо його пергаментним папером, аби печиво не пригоріло.
2. Перетворюємо очищені спілі банани у пюре за допомогою виделки або вінчика. Перекладаємо його в окрему миску.
3. Додаємо туди ж вівсяні пластівці та добре перемішуємо, поки маса не стає однорідною та без грудочок.
4. За бажанням додаємо в тісто родзинки або подрібнений темний шоколад – робимо це саме на цьому етапі. Потім ще раз перемішуємо отриману масу. 5. Використовуючи ложку, формуємо невеликі кульки з тіста і викладаємо їх на деко.
5. Випікаємо печиво в духовці приблизно 12–15 хвилин або до золотистого кольору.
Вас також можуть зацікавити новини:
Україна готова розглянути можливість заморожування воєнного конфлікту з Росією по поточній лінії фронту, а також…
Доплата до пенсії за догляд в Україні залишається дуже скромною та не індексувалася з 2008…
Дисплей смартфона — це найважливіший елемент, адже саме через нього ми взаємодіємо з усіма функціями…
Посадка лілій восени гарантує рясне цвітіння вже наступного року. Важливо вибрати правильний час, підготувати цибулини…
В Україні значно подорожчав один продукт, який часто вживають українці. Що саме суттєво зросло а…
Частина українських пенсіонерів може отримати 100% знижку на оплату житлово-комунальних послуг. Пенсійний фонд пояснив, хто…