Ніякої зайвої метушні й довгих списків інгредієнтів: усе, що вам знадобиться, вже, ймовірно, є на кухні. Солодке бананове печиво готується так швидко, що стане вашим фаворитом для несподіваних гостей чи вечірнього чаю.
Раніше ми розповідали, як приготувати чак-чак з медом і горіхами.
1. Розігріваємо духовку до 180 градусів і підготуємо деко для випікання. Попередньо застеляємо його пергаментним папером, аби печиво не пригоріло.
2. Перетворюємо очищені спілі банани у пюре за допомогою виделки або вінчика. Перекладаємо його в окрему миску.
3. Додаємо туди ж вівсяні пластівці та добре перемішуємо, поки маса не стає однорідною та без грудочок.
4. За бажанням додаємо в тісто родзинки або подрібнений темний шоколад – робимо це саме на цьому етапі. Потім ще раз перемішуємо отриману масу. 5. Використовуючи ложку, формуємо невеликі кульки з тіста і викладаємо їх на деко.
5. Випікаємо печиво в духовці приблизно 12–15 хвилин або до золотистого кольору.
Вас також можуть зацікавити новини:
Економіст вказав на послаблення темпів інфляції та на адаптацію бізнесу до екстремальних умов. Одночасно він…
Навіть у теплому взутті ноги можуть мерзнути, але є простий спосіб утеплити їх без додаткових…
Кому належить право першої черги — і що робити іншим? Юрист пояснив, як ділять спадок…
Якщо хочете зробити швидкий, легкий і неймовірно кремовий торт, спробуйте цей рецепт — результатом точно…
Справжня зимова погода наближається до України — синоптики прогнозують помітне похолодання. До чого готуватися?
Кабмін змінив терміни використання допомоги в розмірі 1 000 грн. До якого числа можна витратити…