Ніякої зайвої метушні й довгих списків інгредієнтів: усе, що вам знадобиться, вже, ймовірно, є на кухні. Солодке бананове печиво готується так швидко, що стане вашим фаворитом для несподіваних гостей чи вечірнього чаю.
Раніше ми розповідали, як приготувати чак-чак з медом і горіхами.
1. Розігріваємо духовку до 180 градусів і підготуємо деко для випікання. Попередньо застеляємо його пергаментним папером, аби печиво не пригоріло.
2. Перетворюємо очищені спілі банани у пюре за допомогою виделки або вінчика. Перекладаємо його в окрему миску.
3. Додаємо туди ж вівсяні пластівці та добре перемішуємо, поки маса не стає однорідною та без грудочок.
4. За бажанням додаємо в тісто родзинки або подрібнений темний шоколад – робимо це саме на цьому етапі. Потім ще раз перемішуємо отриману масу. 5. Використовуючи ложку, формуємо невеликі кульки з тіста і викладаємо їх на деко.
5. Випікаємо печиво в духовці приблизно 12–15 хвилин або до золотистого кольору.
Вас також можуть зацікавити новини:
Українців масово дурять через оголошення про продаж дров, залишаючи людей без грошей та деревини. Розбираємось,…
В Україні готують нову програму, яка дасть змогу внутрішньо переміщеним особам (ВПО) отримати житло у…
Плов узбецькою — це не просто їжа, а цілий ритуал. Поки м'ясо рум'яниться, морква золотиться,…
Чимало українців стикаються з тим, що держоргани не приймають документи, видані за кордоном, без спеціального…
Як розрахувати розмір субсидії? Сума державної допомоги залежить не від фактичних видатків, а від встановлених…
Питання пенсійного забезпечення військовослужбовців регулюється Законом України «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби,…