Ключові тези:
Виявляється, повернути посуду охайний вигляд можна простими засобами, які є на кожній кухні. Розповідаємо, як швидко і без зусиль це зробити.
Раніше, ми розповідали, як правильно зберігати борошно, щоб уникнути появи шкідників.
Щоб позбутися забруднень, візьміть велику каструлю, натріть в неї шматок господарського мила, залийте водою і доведіть до кипіння.
На 5 літрів води додайте по дві столові ложки лимонної кислоти, оцту та соди. У цей розчин занурте сковороду й кип’ятять приблизно 15 хвилин.
Якщо нагар дуже старий, процес може тривати до півтори години.
Після проварювання залишиться очистити поверхню металевою губкою або ножем. Завдяки розм’якшенню нагару посуд легко відчищається і знову стає придатним до використання.
Читайте також:
Мряка, плюсова температура й поривчастий вітер. Яка очікується погода в регіонах 8 грудня?
У понеділок дослідники космічної погоди прогнозують геомагнітний шторм рівня G1. Що чекає на Землю та…
Тиждень рішучих «ні». Зірки попереджають про важливі межі в комунікаціях.
Список міні-овочів для квартири. Що садити взимку і як доглядати?
Секрет ніжних дерунів. Проста технологія, про яку часто забувають.
Грудневі гриби в українських лісах — не казка. Що реально “вполювати” грибникам на початку зими?