Ключові тези:
Виявляється, повернути посуду охайний вигляд можна простими засобами, які є на кожній кухні. Розповідаємо, як швидко і без зусиль це зробити.
Раніше, ми розповідали, як правильно зберігати борошно, щоб уникнути появи шкідників.
Щоб позбутися забруднень, візьміть велику каструлю, натріть в неї шматок господарського мила, залийте водою і доведіть до кипіння.
На 5 літрів води додайте по дві столові ложки лимонної кислоти, оцту та соди. У цей розчин занурте сковороду й кип’ятять приблизно 15 хвилин.
Якщо нагар дуже старий, процес може тривати до півтори години.
Після проварювання залишиться очистити поверхню металевою губкою або ножем. Завдяки розм’якшенню нагару посуд легко відчищається і знову стає придатним до використання.
Читайте також:
Клієнтка фінустанови стверджувала, що не підтверджувала дзвінків, і відмовилася від виконання операції. Але гроші з…
З баклажан спробуйте зробити запечену заготівлю на зиму, яка стане в нагоді для ікри, овочевих…
Секрет стрункої фігури Ольги Сумської. Акторка поділилася рецептом улюбленого дієтичного печива.
Українські водії отримали новий цифровий інструмент контролю: у «Дії» наразі доступні штрафи за паркування. Система…
Як працювати й отримувати пенсію у наступному році. Головні правила для українців після 60.
Щодня десятки тисяч людей стикаються зі стресом, нервозністю, роздратуванням та емоційним вигорянням. Це далеко не…