Ключові тези:
Домашнє вівсяне печиво з натуральних продуктів – ідеальний варіант перекусу без додаткового цукру. У його складі лише доступні інгредієнти — банан, пластівці, горіхи та сухофрукти. Ось як його швидко приготувати. Пропонуємо вам простий рецепт вівсяного печива.
Раніше ми розповідали: як за 15 хвилин приготувати торт.
Стиглий банан розімніть до стану пюре. Родзинки залийте окропом на 10 хвилин, а потім просушить. Горіхи підсушіть і подрібніть ножем.
Далі: масло розтопіть й разом із яйцем додайте до суміші банана, вівсяних пластівців, родзинок і волоських горіхів.
З підготовлених інгредієнтів сформуйте печиво, викладіть на деко з пергаментом і випікайте за температури 180°C 15–20 хвилин.
Порада: До рецепта можна додавати будь-які сухофрукти — курагу, інжир чи журавлину.
Цей простий рецепт вівсяного печива стане улюбленим у вашій родині.
Читайте також:
Частина українських пенсіонерів, яким виповнилося 65 років, мають право на отримання спеціальної доплати. Хто та…
Почала працювати програма «3000 кілометрів Україною». Вона дозволяє подорожувати залізницею безкоштовно — на відстань до…
До 2013 року вся інформація про житло зберігалася в паперових архівах БТІ. У новому електронному…
Уже з 1 січня 2026 року в Україні зростуть мінімальні та максимальні пенсії. Крім того,…
Раптова зміна кольору чи форми нігтів — не просто косметичний дефект. Якщо пластина пожовтіла, стала…
Мряка, плюсова температура й поривчастий вітер. Яка очікується погода в регіонах 8 грудня?