Тези:
Смаження на сковорідці часто супроводжується появою жирних плям на плиті та одязі. І все це через бризки, що утворюються під час нагрівання олії, яка змішується з рідиною від продуктів. До цього ще й додається волога, що залишилася після миття сковороди.
Пояснюємо як швидко розв’язати цю проблему.
Раніше ми розповідали, як очистити скляні кришки від жиру та нальоту
Поширений серед господинь спосіб — посипати сковорідку сіллю. Однак експерти наголошують: такий метод часто робить страву занадто солоною, тому він не завжди доречний.
Фахівці радять звернутися до більш ефективного рішення. Перед тим як налити олію, достатньо протерти дно сковороди паперовим рушником, трохи змоченим в оцті.
Рідина швидко випаровується і не впливає на смак страви. Водночас оцет діє як стабілізатор: завдяки своїм гігроскопічним властивостям він зменшує утворення бризок.
Додатковий бонус цього методу — зменшення запахів від страв, що готуються, що особливо корисно на маленькій кухні.
Джерело Укрмедіа.
Читайте також:
Прийняття поправки до Бюджету може стати важливим кроком у спрощенні доступу до певних ліків та…
Іноді погане самопочуття пов'язане із нестачею вітамінів в організмі. Визначити, чого саме вам не вистачає,…
Головний убір — не просто захист від сонця або вітру. Для жінки старшого віку це…
Якщо вас почали турбувати стріляючі болі в руці, оніміння пальців, обмежена рухливість в плечі, це…
Драники люблять усі — а що коли приготувати їх незвичайно?
Овочеві “гойдалки”. Що дешевшає, а що дорожчає на фермерському ринку продуктів.