Тези:
Смаження на сковорідці часто супроводжується появою жирних плям на плиті та одязі. І все це через бризки, що утворюються під час нагрівання олії, яка змішується з рідиною від продуктів. До цього ще й додається волога, що залишилася після миття сковороди.
Пояснюємо як швидко розв’язати цю проблему.
Раніше ми розповідали, як очистити скляні кришки від жиру та нальоту
Поширений серед господинь спосіб — посипати сковорідку сіллю. Однак експерти наголошують: такий метод часто робить страву занадто солоною, тому він не завжди доречний.
Фахівці радять звернутися до більш ефективного рішення. Перед тим як налити олію, достатньо протерти дно сковороди паперовим рушником, трохи змоченим в оцті.
Рідина швидко випаровується і не впливає на смак страви. Водночас оцет діє як стабілізатор: завдяки своїм гігроскопічним властивостям він зменшує утворення бризок.
Додатковий бонус цього методу — зменшення запахів від страв, що готуються, що особливо корисно на маленькій кухні.
Джерело Укрмедіа.
Читайте також:
Чому частина платежів за програмою "Зимова підтримка" доводиться відхиляти і що не можна купити на…
Помилки, затримки або незаконні дії щодо пенсійних коштів можуть призвести до адміністративної відповідальності працівників фонду.
Користувачі й далі сперечаються, наскільки безпечним є доведення батареї до максимального рівня. Чи правда, що…
Учасники бойових дій, попри воєнний стан, не втрачають права на додаткову відпустку. Держава гарантує захисникам…
Щодня сотні людей звертаються із запитаннями: чому ще не прийшло СМС, як подати заявку, що…
Якою буде погода в Україні в суботу та неділю? Синоптики зробили детальний прогноз.