Ключові тези:
Іноді баклажанна ікра виходить надто кислою — це трапляється, якщо додати занадто багато томатів або вони були занадто кислі. Виправити смак можна кількома способами.
Соду у випадку з ікрою не підійде: вона змінить колір і консистенцію, а смак стане неприємним.
Читайте також:
Як яблука впливають на травлення? Поради лікарів, коли ці фрукти можна вживати, а коли краще…
Які правила мобілізації діють для чоловіків у віці “за 50”? Де служать такі призовники, кого…
Діабет — хвороба, яка потребує щоденного контролю, регулярних вимірювань та доступних ліків. Для багатьох українців…
Законодавство України передбачає штрафні санкції та кримінальну відповідальність за махінації з податками. Що рахується найсерйознішим…
Військові, чорнобильці та цивільні. Кому і які виплати держава гарантує в наступному місяці?
Правильне сусідство овочів допомагає картоплі «вижити» до весни. Що потрібно обов'язково покласти поруч.