Ключові тези:
Якщо просто зварити грудку індички, вона може вийти жорсткою і «гумової». Щоб цього уникнути, спробуйте цей спосіб – він трохи довший, але м’ясо виходить і соковитим, і дієтичним.
Секрет мягкой и ароматной индюшиной грудки — в простом наборе шагов, каждый из которых влияет на результат.
Порада: якщо хочете ще ніжніший смак, замініть лимонний сік у маринаді на 2-3 столові ложки кефіру.
Читайте також:
В Україні частина громадян може сплачувати менше за газ, адже для пільгових категорій діють знижені…
Медіа маніпулюють назвою. У ПФУ підтвердили, що ніякої “13-ї пенсії” насправді не існує, а є…
Пенсійний фонд України пояснив, що відстрочка виходу на пенсію дозволяє отримати суттєву надбавку — сума…
До кінця року в Україні очікуються суттєві зміни на ринку жирних молочних продуктів — коливання…
Американські бренди давно стали світовими орієнтирами якості, інновацій та стилю. Від електроніки до одягу, від…
Більшість пенсіонерів мають право на спеціальні надбавки до пенсії після досягнення певного віку. Втім, є…