Ключові тези:
Якщо просто зварити грудку індички, вона може вийти жорсткою і «гумової». Щоб цього уникнути, спробуйте цей спосіб – він трохи довший, але м’ясо виходить і соковитим, і дієтичним.
Секрет мягкой и ароматной индюшиной грудки — в простом наборе шагов, каждый из которых влияет на результат.
Порада: якщо хочете ще ніжніший смак, замініть лимонний сік у маринаді на 2-3 столові ложки кефіру.
Читайте також:
Із закладеністю носа періодично стикається кожен. Вона може ненадовго виникати після переохолодження або інтенсивних фізичних…
У вас завалявся автограф Кобзона чи листівка за підписом артистів «Кварталу-95»? Можливо, це не просто…
Скласти заповіт це розумний крок для власника землі. Але навіть найменша помилка в документі може…
В Україні розпочинається поетапне відшкодування боргів щодо пенсій, що накопичилися через невиконання судових рішень.
Купівля одного з найпопулярніших овочів з кожним днем все помітніше відбивається на гаманці споживача. У…
Подати заяву на базову соціальну допомогу (БСД) тепер можна, не виходячи з дому через додаток…