Хрустка скоринка, аромат тушкованої капусти та ніжне тісто — саме таким був пиріг, який так часто готували наші бабусі. Сьогодні ми нагадаємо вам цей простий і дуже смачний рецепт.
Раніше ми розповідали, як приготувати ліниву піцу з батона.
1. Цибулю дрібно наріжте і обсмажте на олії до золотистої скоринки.
2. Моркву натріть на великій тертці і додайте до цибулі. Обсмажте ще протягом кількох хвилин.
3. Нашинкуйте капусту, додайте до моркви і цибулі. Посоліть, поперчіть і тушкуйте протягом 15 хвилин.
4. Яйця розбийте в глибоку миску, додайте сметану, сіль і ретельно все збийте.
5. Додайте борошно і розпушувач. Замість рідке тісто
6. У скляну форму для випікання перекладіть готову капусту, залийте все тістом. За бажанням, посипте кунжутом. Відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 35 хвилин.
Вас також можуть зацікавити новини:
У Верховній Раді заявили, що ретельно займуться українцями, які віддають свої банківські картки для переказу…
Із закладеністю носа періодично стикається кожен. Вона може ненадовго виникати після переохолодження або інтенсивних фізичних…
У вас завалявся автограф Кобзона чи листівка за підписом артистів «Кварталу-95»? Можливо, це не просто…
Скласти заповіт це розумний крок для власника землі. Але навіть найменша помилка в документі може…
В Україні розпочинається поетапне відшкодування боргів щодо пенсій, що накопичилися через невиконання судових рішень.
Купівля одного з найпопулярніших овочів з кожним днем все помітніше відбивається на гаманці споживача. У…