Ключові тези:
Коли овочів багато і треба швидко їх переробити, саме приготувати ліниву «заморську ікру» з кабачків. Ледачу, тому що багато за саме за вас зробиться, не треба годинами стояти біля плити. А результат порадує не лише вас, а й усіх, хто покуштує вашу страву.
Ваше завдання – закинути всі овочі в рукав для запікання і відправити в духовку хвилин на 35 хвилин, а потім блендером вживих – і ікра готова готова!
Що вам знадобиться?
Крім економії сил і часу, запікання в рукаві має ще один плюс: усі соки залишаються всередині, овочі пропарюються і не потрібно довго стояти біля плити та помішувати.
Цей спосіб приготування ікри не призначений для тривалого зберігання, але вона й не простоїть у вас довго – надто вже смачна і суцільна користь.
Читайте також:
На вихідних очікується геомагнітна буря. Як пережити дні підвищеної активності Сонця?
Проста страва з глибоким смаком. Розповідаємо, як зварити ароматний гороховий суп вдома.
Шанс отримати виплату ще є. Як подати заявку на грошову допомогу?
Багато хто бажає мати власне лимонне дерево, яке родить і наповнює дім ароматом цитрусів. Розповідаємо,…
Право на риболовлю в Україні закріплено в законодавстві для всіх, але існують і виключення. Розповідаємо,…
Юристи попереджають — боротьба з комунальними боржниками посилюється. Їм блокують рахунки, забирають майно і навіть…