Якщо немає часу на довге замішування тіста, але хочеться ароматної піци, є простий вихід – використати звичайний батон. За лічені хвилини ви отримаєте страву, яка смакує не гірше класичного варіанту.
Раніше ми розповідали, як приготувати пухку “шкільну” мініпіцу.
Вас також можуть зацікавити новини:
Деякі товари не можна вивозити взагалі, інші - можна вивозити лише за наявності дозвільних документів…
Як держава компенсує літнім людям витрати на газ та інші комунальні послуги. Ключові умови для…
Кабінет Міністрів оголосив про запуск комплексної програми допомоги на холодний сезон. До неї входять як…
Осінь не поспішає йти. Синоптики прогнозують у середу до +14°C.
Сонячна активність стрімко зростає. Чому завтрашній день бути складним для метеозалежних?
Оцифрування трудових. У Держслужбі з питань праці пояснили, що буде зі стажем до 2004 року,…