Грузинська кухня славиться своїми яскравими смаками та ароматами. Одним з найпопулярніших соусів вважається ткемалі зі слив – кисло-пряна приправа, яка ідеально підходить до м’яса, риби, картоплі та овочів.
Раніше ми розповідали, як приготувати кетчуп за рецептом Євгена Клопотенка.
Цей соус не повинен бути надмірно гострим, його особливість – ніжна кислинка у поєднанні із прянощами. У домашніх умовах приготувати ткемалі зовсім нескладно, а результат порадує всю родину.
Готовий домашній соус ткемалі розлити в стерилізовані банки та закрити кришками.
Вас також можуть зацікавити новини:
Надбавки, премії й одноразові виплати: оновлені правила фінансування для захисників України.
У 2026 році 5 мільйонів громадян України отримають шанс перевірити стан свого здоров'я коштом бюджету.…
Система на межі. Експерти попереджають — українська пенсійна модель не витримає навантаження без реформ.
Циклон, заморозки й потепління. Синоптики розповіли, що чекає українців в останній декаді жовтня.
Зручно і без бюрократії. Ощадбанк пояснив, як записатися на візит онлайн і отримати послугу без…
Щороку страховий стаж, що дає право виходу на пенсію за віком, збільшується. На які показники…