Грузинська кухня славиться своїми яскравими смаками та ароматами. Одним з найпопулярніших соусів вважається ткемалі зі слив – кисло-пряна приправа, яка ідеально підходить до м’яса, риби, картоплі та овочів.
Раніше ми розповідали, як приготувати кетчуп за рецептом Євгена Клопотенка.
Цей соус не повинен бути надмірно гострим, його особливість – ніжна кислинка у поєднанні із прянощами. У домашніх умовах приготувати ткемалі зовсім нескладно, а результат порадує всю родину.
Готовий домашній соус ткемалі розлити в стерилізовані банки та закрити кришками.
Вас також можуть зацікавити новини:
На Волині зафіксували небезпечний випадок — домашній кіт несподівано напав на людей у будинку, де…
Інколи у ваших томатах, гарбузах або полуниці насіння починає проростати ще до збору. Це явище…
Одеські господині знають секрет, як зробити сало таким ніжним, що воно ріжеться, немов масло.
Ви власник скутера і часто замислюєтеся, що потрібно для комфортної та безпечної їзди? Насамперед —…
В Україні планують переглянути систему соціальних виплат – від пенсій до підтримки сімей з дітьми.…
Частина українців можуть отримати нову грошову допомогу від відомої міжнародної гуманітарної організації. Кому саме надають…