Новини

Просто проковтнете язик: готуємо надзвичайно смачні м’ясні «їжачки» з чотирьох інгредієнтів

Маленькі, соковиті та неймовірно ароматні ці м’ясні “їжачки” точно змусять всіх просити добавки. Окрім того, страва не потребує значних зусиль у приготуванні чи багато часу.

Раніше ми розповідали, як приготувати човники з кабачків у духовці.

Інгредієнти

  • морква – 0,5 шт.
  • кабачок – 1 шт.
  • курячий фарш – 300 г
  • сіль, спеції – за смаком

Приготування

  1. Моркву і кабачок натріть на великій тертці.
  2. Змішайте овочі з курячим фаршем, додайте сіль і спеції за смаком.
  3. Сформуйте з фаршу “їжачки” овальної форми.
  4. Викладіть “їжачки” на деко, застелене пергаментним папером і відправте в розігріту на 190 градусів духовку на 30-40 хвилин.

Вас також можуть зацікавити новини:

Новое на сайте

  • Новини

Наслідки потужних спалахів на Сонці: чим небезпечна магнітна буря 13 листопада

Геомагнітна активність у листопаді не вщухає. Коли буря послабшає?

12/11/2025 21:30
  • Новини

Світло за годинником: “Укренерго” оприлюднило графік відключень на 13 листопада

Українців попередили про нові відключення електроенергії. Обмеження діятимуть у більшості регіонів.

12/11/2025 21:00
  • Новини

Чи побачимо ще тепло? Прогноз погоди на четвер, 13 листопада

Без сонця і з мокрим асфальтом. Синоптики попередили про дощі та нічні похолодання 13 листопада.

12/11/2025 20:30
  • Домашня енциклопедія

Опеньки без гіркоти та темних плям: відомий кулінар розкрив головні секрети варіння грибів

Зберігаємо колір і смак. Покрокова інструкція варіння опеньок

12/11/2025 19:30
  • Новини

Особи з інвалідністю отримають нову грошову допомогу: кому та скільки виплатять

Гроші на ліки та тепло для найуразливіших українців. Як працюватиме нова програма уряду?

12/11/2025 18:30
  • Новини

Екзотика в українському саду: як одеситка вирощує хурму, ківі та гранати

Ще кілька років тому українські садівники могли лише мріяти про власні гранати, хурму чи ківі.…

12/11/2025 18:00