Маленькі, соковиті та неймовірно ароматні – ці м’ясні “їжачки” точно змусять всіх просити добавки. Окрім того, страва не потребує значних зусиль у приготуванні чи багато часу.
Раніше ми розповідали, як приготувати човники з кабачків у духовці.
Вас також можуть зацікавити новини:
Геомагнітна активність у листопаді не вщухає. Коли буря послабшає?
Українців попередили про нові відключення електроенергії. Обмеження діятимуть у більшості регіонів.
Без сонця і з мокрим асфальтом. Синоптики попередили про дощі та нічні похолодання 13 листопада.
Зберігаємо колір і смак. Покрокова інструкція варіння опеньок
Гроші на ліки та тепло для найуразливіших українців. Як працюватиме нова програма уряду?
Ще кілька років тому українські садівники могли лише мріяти про власні гранати, хурму чи ківі.…