Новини

Просто проковтнете язик: готуємо надзвичайно смачні м’ясні «їжачки» з чотирьох інгредієнтів

Маленькі, соковиті та неймовірно ароматні ці м’ясні “їжачки” точно змусять всіх просити добавки. Окрім того, страва не потребує значних зусиль у приготуванні чи багато часу.

Раніше ми розповідали, як приготувати човники з кабачків у духовці.

Інгредієнти

  • морква – 0,5 шт.
  • кабачок – 1 шт.
  • курячий фарш – 300 г
  • сіль, спеції – за смаком

Приготування

  1. Моркву і кабачок натріть на великій тертці.
  2. Змішайте овочі з курячим фаршем, додайте сіль і спеції за смаком.
  3. Сформуйте з фаршу “їжачки” овальної форми.
  4. Викладіть “їжачки” на деко, застелене пергаментним папером і відправте в розігріту на 190 градусів духовку на 30-40 хвилин.

Вас також можуть зацікавити новини:

Новое на сайте

  • Новини

Погода в Україні на понеділок, 29 вересня

29 вересня, в понеділок, можливий мокрий сніг в Карпатах.

28/09/2025 22:38
  • Новини

Магнітні бурі на понеділок, 29 вересня 2025 року: чим здивують нас прогнози фахівців

Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?

28/09/2025 21:59
  • Статті

Яких ляльок можна продати за тисячі гривень — навіть якщо вони зі смітника

Багато хто з нас зберігає в коморі старі іграшки, думаючи, що їм гріш ціна. А…

28/09/2025 20:59
  • Новини

Гороскоп на 29 вересня – 5 жовтня 2025 року: тиждень чесних рішень та важливих виборів

Гороскоп на 29 вересня - 5 жовтня 2025 налаштований серйозно: цей тиждень не про легкість.…

28/09/2025 19:51
  • Статті

Скарбничка здорових порад: як підняти апетит

Осінь – час для простих, але поживних страв. У цьому випуску «Скарбнички здорових порад» —…

28/09/2025 18:52
  • Новини

Кетчуп з помідорів та слив: несподіваний інгредієнт, який все змінює

Додавати сливи до томатного кетчупу варто хоча б раз — щоб зрозуміти, наскільки це смачно.

28/09/2025 17:46