Маленькі, соковиті та неймовірно ароматні – ці м’ясні “їжачки” точно змусять всіх просити добавки. Окрім того, страва не потребує значних зусиль у приготуванні чи багато часу.
Раніше ми розповідали, як приготувати човники з кабачків у духовці.
Вас також можуть зацікавити новини:
Лікування за кордоном — реальний шанс на відновлення для тяжко поранених. Пояснюємо, як подати документи,…
Не всі рослини варто вільно висаджувати в саду. Висаджуйте токсичні рослини у важкодоступних місцях і…
Нарощування вій давно стало окремим напрямом у сфері краси — зростає попит на послуги, розширюються…
Частині українців дозволили відкласти обов’язкову повірку лічильників до кінця воєнного стану. Що відомо.
В Україні планують масштабну пенсійну реформу. Чи передбачено підвищення пенсійного віку, розповів міністр соціальної політики.
Держава компенсує більшу частину вартості житла та надасть додаткові виплати частині українців. Хто може отримати…