Маленькі, соковиті та неймовірно ароматні – ці м’ясні “їжачки” точно змусять всіх просити добавки. Окрім того, страва не потребує значних зусиль у приготуванні чи багато часу.
Раніше ми розповідали, як приготувати човники з кабачків у духовці.
Вас також можуть зацікавити новини:
Українці довіряють банківській системі, попри війну та економічну нестабільність. Найчастіше громадяни обирають державні банки та…
Перший місяць року задає ритм самопочуттю на тривалий час уперед. Січень — слушний період, аби…
Вибір кави в супермаркеті часто перетворюється в "змагання" між брендом і реальними властивостями продукту. Експерт…
Робота після досягнення пенсійного віку не завжди означає фінансову вигоду. У 2026 році зайняті пенсіонери…
Пенсійна система Італії поєднує кілька моделей розрахунку виплат і постійно змінюється через зростання тривалості життя.…
Кожен українець може заздалегідь побачити, на яку пенсію розраховує після завершення трудової діяльності. Ба більше,…