Маленькі, соковиті та неймовірно ароматні – ці м’ясні “їжачки” точно змусять всіх просити добавки. Окрім того, страва не потребує значних зусиль у приготуванні чи багато часу.
Раніше ми розповідали, як приготувати човники з кабачків у духовці.
Вас також можуть зацікавити новини:
29 вересня, в понеділок, можливий мокрий сніг в Карпатах.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Багато хто з нас зберігає в коморі старі іграшки, думаючи, що їм гріш ціна. А…
Гороскоп на 29 вересня - 5 жовтня 2025 налаштований серйозно: цей тиждень не про легкість.…
Осінь – час для простих, але поживних страв. У цьому випуску «Скарбнички здорових порад» —…
Додавати сливи до томатного кетчупу варто хоча б раз — щоб зрозуміти, наскільки це смачно.