Здавалося б, звичайні кабачки. Але якщо вирізати середину, додати соковиту начинку й запекти в духовці – вийде страва, яка підкорить навіть тих, хто кабачки не любить. Ділимось перевіреним рецептом!
Раніше ми розповідали, як приготувати неймовірно смачні мариновані кабачки у пакеті
1. Кабачки (цукіні) миємо і насухо витираємо, розрізаємо навпіл. Ножем робимо усередині надрізи, не доходячи до шкірки, ложкою дістаємо м’якоть і відкладаємо убік. Ми її додаємо у фарш пізніше, дрібно порізавши. А самі кабачки стають основою для наших човників.
2. Гриби очищаємо від сміття, миємо і дрібно нарізаємо. Цибулю очищаємо від лушпиння і теж дрібно нарізаємо. Обсмажуємо цибулю та гриби на сковороді в олії до готовності, помішуючи. Сир натираємо на тертці.
3. Філе миємо, нарізаємо та перекручуємо на м’ясорубці. У фарш додаємо обсмажені гриби з цибулею, нарізану м’якоть кабачка (половину) та 2/3 частини натертого сиру — усе добре перемішуємо. Додаємо за смаком сіль та перець. Увімкнюємо духовку на 190 градусів, щоб прогрілась.
4. Деко вистилаємо папером для випікання, розкладаємо підготовлені кабачкові човники. Заповнюємо їх рівномірно фаршем, зверху посипаємо натертим сиром, що залишився. Відправляємо деко в попередньо розігріту духовку приблизно на 40 хвилин.
Вас також можуть зацікавити новини:
Автомобіль – складний механізм, який при роботі повідомляє власника про несправності. Вміння розпізнавати звукові сигнали…
Якою буде погода в Україні в суботу та неділю? Синоптики зробили детальний прогноз.
Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.
Римські штори – це елегантне та функціональне рішення для оформлення вікон, яке поєднує в собі…
Достатня кількість води восени – запорука здорової кореневої системи та стійкості винограду до зимових холодів.…
Смачний, легкий і ароматний – цей банановий пудинг можна приготувати навіть тоді, коли гості вже…