Усе, що вам потрібно для приготування цієї літньої закуски – кабачки, спеції, пакет і зовсім трохи часу. Результат сподобається навіть примхливим гурманам!
Раніше ми розповідали, як приготувати пікантний соус з кабачків.
Інгредієнти
- кабачки – 500 г
- цибуля – 1 шт.
- петрушка – пучок
- сіль – 0,5 ч. ложки
- цукор – 1 ч. ложки
- яблучний чи винний оцет – 3 ст. ложки
- гірчиця у зернах – 3 ст. ложки
- червоний гострий перець – до смаку
Приготування
- Кабачки і цибулю наріжте кільцями за допомогою спеціальної тертки. Покладіть в пакет.
- Додайте дрібно нарізану петрушку.
- Додайте сіль, цукор, яблучний та винний оцет, гірчицю в зернах та червоний перець. Кілька разів добре струсіть пакет, щоб все перемішалося.
- Відправте пакет з кабачками в холодильник на 15 хвилин.
Вас також можуть зацікавити новини: