Ключові тези:
Це класичний рецепт ароматного варення із яблук сорту «білий налив». Взимку його можна не тільки додавати в пироги та рулети – ласуни запросто з’їдять півлітрову баночку за раз!
Яблука добре промийте, розріжте на великі часточки, видаливши серцевину з кісточками. Перекладіть в каструлю або таз для варіння варення. Засипте цукром і залиште на ніч – нехай пустять сік.
Зранку поставте посудину на сильний вогонь. Коли варення закипить, зменште вогонь до мінімуму і варіть 10 хвилин. Потім зніміть з плити і дайте повністю охолонути.
Наступного дня знову доведіть до кипіння, постійно помішуючи, і варіть ще 10 хвилин. Маса стане янтарною і помітно загусне.
Після остигання проваріть втретє – тепер 5 хвилин, не забуваючи помішувати дерев’яною ложкою. Варення готове.
Розкладіть його у чисті простерилізовані банки, накрийте кришками і дайте повністю охолонути. Тільки після цього банки можна закатати герметично.
Ситуація, коли смартфон перестає відтворювати звук, може застати зненацька. Пропадають сигнали дзвінків, не чути співрозмовника,…
Додаткова неоплачувана відпустка для окремих професій не зараховується до стажу. Кого саме це стосується.
Багато українців звертають увагу на колір жовтка при купівлі яєць, вважаючи, що насичений помаранчевий відтінок…
Неочікувана зміна правил: частині водіїв дозволили сідати за кермо без окремих посвідчень.
Частина українців можуть отримати одноразову грошову допомогу. На подачу заявки є всього три місяці.
Субсидія – це допомога від держави на оплату комунальних послуг, але виплати можна втратити. Розповідаємо,…