Новини

Усього по три склянки: готуємо найтонші й найніжніші млинці без вагів

Ідеальна пропорція борошна, молока та води – ось що робить млинці тонкими, еластичними і смачними. Обов’язково приготуйте улюблену страву за цим простим рецептом!

Раніше ми розповідали, як приготувати найніжніше пісочне печиво з чотирьох інгредієнтів.

Інгредієнти

  • яйця – 2 шт.
  • дрібка солі
  • цукор – 2 ч. ложки
  • молоко – 1 склянка
  • борошно – 1 склянка
  • окріп – 1 склянка
  • рослинна олія – 3 ст. ложки

Приготування

  1. Змішайте яйця, сіль, цукор, пів склянки молока й пів склянки борошна.
  2. Додайте залишок молока й борошна, перемішайте і влийте окріп. Наприкінці додайте олію й знову перемішайте.
  3. Підсмажте млинці на розігрітій сковороді на невеликому вогні до золотистої скоринки з обох боків.

Вас також можуть зацікавити новини:

Новое на сайте

  • Статті

10 правил для початківців та досвідчених грибників: як збирати і не отруїтися

Гриби – цінний дар природи, а й джерело небезпеки. Як відрізнити їстівний гриб від отруйного…

03/08/2025 11:39
  • Статті

Газ відключили за борги: як повернути опалення до будинку

Якщо вам перекрили газ за борги і склали акт про порушення, не панікуйте. Розповідаємо, які…

03/08/2025 10:38
  • Статті

Пенсія під питанням: що потрібно зробити до кінця 2025 року

Пенсіонери, які живуть поза Україною, ризикують втратити виплати, якщо не пройдуть обов'язкову ідентифікацію. Розповідаємо, як…

03/08/2025 08:39
  • Новини

Швидкі бутерброди на сковороді, які ви захочете повторити: простий рецепт ситного задоволення

Теплі, хрусткі, з розплавленим сиром та соковитою начинкою – такі бутерброди приємно з'їсти вранці чи…

03/08/2025 07:48
  • Новини

Працювати до 60 років не потрібно: хто зможе вийти на пенсію раніше

У 2025 році пенсійний вік в Україні становить 60 років, однак він передбачає відповідний страховий…

03/08/2025 06:31
  • Новини

Секрет солодкості кавуна – на що звернути увагу при покупці: на ринку вам про це не скажуть

Кавун багатий на вітаміни, мінерали та антиоксиданти, але важливо знати, кому, скільки і як правильно…

03/08/2025 05:31