Ключові тези:
- Проста та доступна страва з підручних продуктів – рибні котлети з консервів та картоплі.
- Ситна та смачна вечеря без зайвих витрат та з мінімальними зусиллями.
Котлети з рибних консервів та картоплі
Інгредієнти
- Рибні консерви – 1 банка,
- картопля – 3 штуки,
- морква – 1 штука, яйця – 2 штуки,
- манна крупа – 2 столові ложки,
- спеції, сіль – за смаком.
Приготування
- Відварити картоплю та моркву, натерти на великій тертці.
- Туди ж додати яйця, спеції, манку та розім’яті виделкою консерви.
- Вимішати фарш, сформувати котлети і смажити на сковорідці, змащеною олією».
Олена Миколаївна, м. Запоріжжя
Вас також можуть зацікавити новини: