Четвер, 31 Липня, 2025
ГоловнаДомашня енциклопедіяКоли в холодильнику порожньо, а їсти хочеться: рецепт рибних котлет

Коли в холодильнику порожньо, а їсти хочеться: рецепт рибних котлет

Этот материал также доступен на русском языке
З звичайнісіньких продуктів можна приготувати смачну і ситну страву. Котлети з рибних консервів, картоплі та моркви – чудовий варіант для швидкої вечері чи обіду.

Ключові тези:

  1. Проста та доступна страва з підручних продуктів – рибні котлети з консервів та картоплі.
  2. Ситна та смачна вечеря без зайвих витрат та з мінімальними зусиллями.

 Котлети з рибних консервів та картоплі

Інгредієнти

  • Рибні консерви – 1 банка,
  • картопля – 3 штуки,
  • морква – 1 штука, яйця – 2 штуки,
  • манна крупа – 2 столові ложки,
  • спеції, сіль – за смаком.

Приготування

  1. Відварити картоплю та моркву, натерти на великій тертці.
  2. Туди ж додати яйця, спеції, манку та розім’яті виделкою консерви.
  3. Вимішати фарш, сформувати котлети і смажити на сковорідці, змащеною олією».

Олена Миколаївна, м. Запоріжжя

Вас також можуть зацікавити новини:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні