Ключові тези:
Яловичину наріжте шматками і перекрутіть через м’ясорубку. Додайте яйце, трохи борошна або панірувальних сухарів, можна трохи підсмаженої цибулі. Обсмажте – і вийде смачна альтернатива звичайним м’ясним котлетам.
Дрібно порубайте або перекрутіть м’ясо, обсмажте з цибулею і морквою. Змішайте з відвареними макаронами та вершковим маслом. Просто, ситно, по-домашньому.
Наріжте яловичину дуже тонкими пластинками. Подайте з листям салату, шматочками маринованого огірка, хріном або гірчицею. Вийде ситний і пікантний бутерброд або закуска.
Листкова страва: картопляне пюре – обсмажена мелена яловичина – помідори – тертий твердий сир. Зверху можна розподілити 2-3 столові ложки сметани для соковитості. Запечіть у духовці до рум’яної скоринки.
Порубайте м’ясо шматочками, заморозьте в контейнері – згодиться для солянки, борщу, супів або розсольника. У бульйоні яловичина «доходить» і стає м’якшою.
З перекрученого вареного м’яса, підсмаженої цибулі, вершкового масла та відвареного яйця вийде чудова намазка на хліб. Можна приправити часником або гірчицею.
Порада: якщо у вас регулярно виходить жорстка яловичина – спробуйте варити її довше, на найменшому вогні, і солити лише наприкінці.
Вам буде цікаво:
Вересень в Україні розпочався з аномально теплої та сонячної погоди, яка нагадувала літо. Але метеорологи…
Сирок і яйця у смачному поєднанні. Цей рецепт згодиться на кожен день і підійде до…
Данило Гетманцев нагадав що вже 150 днів у Верховній раді не можуть розглянути законопроєкт про…
«Нафтогаз» повідомив, що побутові споживачі, які вчасно розрахуються за газ, зможуть зекономити. Що варто знати…
Уже давно не таємниця, що крабові палички називаються так лише умовно. Справжнє м'ясо краба вважається…
Звільнення з армії – це перехід до цивільного життя, але з ним приходять питання про…