Ключові тези:
Яловичину наріжте шматками і перекрутіть через м’ясорубку. Додайте яйце, трохи борошна або панірувальних сухарів, можна трохи підсмаженої цибулі. Обсмажте – і вийде смачна альтернатива звичайним м’ясним котлетам.
Дрібно порубайте або перекрутіть м’ясо, обсмажте з цибулею і морквою. Змішайте з відвареними макаронами та вершковим маслом. Просто, ситно, по-домашньому.
Наріжте яловичину дуже тонкими пластинками. Подайте з листям салату, шматочками маринованого огірка, хріном або гірчицею. Вийде ситний і пікантний бутерброд або закуска.
Листкова страва: картопляне пюре – обсмажена мелена яловичина – помідори – тертий твердий сир. Зверху можна розподілити 2-3 столові ложки сметани для соковитості. Запечіть у духовці до рум’яної скоринки.
Порубайте м’ясо шматочками, заморозьте в контейнері – згодиться для солянки, борщу, супів або розсольника. У бульйоні яловичина «доходить» і стає м’якшою.
З перекрученого вареного м’яса, підсмаженої цибулі, вершкового масла та відвареного яйця вийде чудова намазка на хліб. Можна приправити часником або гірчицею.
Порада: якщо у вас регулярно виходить жорстка яловичина – спробуйте варити її довше, на найменшому вогні, і солити лише наприкінці.
Вам буде цікаво:
28 жовтня всюди чи хмарно, чи дощ. Окрім цього, очікується і поривчастий вітер у західних…
У метеозалежних два неприємні дні, але очікується, що бурі будуть не дуже сильними.
У цій статті школа Prana розповість, з чого почати підготовку дитини до школи, які навички…
У 92 роки киянка Галина Горяна грає в теніс, їздить на міжнародні змагання, веде блог…
Для професійного страйкболіста вибір кульок – це аж ніяк не дрібниця. Від них залежить не…
Народна мудрість стверджує, що стрижка у несприятливі дніі може «забрати» енергію та залишити відчуття втоми.