Ключові тези:
- Буряк як основа для оригінальної та ситної закуски – незвичайне застосування звичного овочу.
- Поєднання корисних та ніжних інгредієнтів – курка, сир, часник та спеції створюють насичений смак.
- Простий спосіб приготування підходить навіть для тих, хто не часто готує.
Фарширований буряк
Інгредієнти
- Буряк – 4 штуки,
- куряче філе – 200 грамів,
- цибуля – 40 грамів,
- олія – 2 столові ложки,
- спеції, часник – за смаком,
- соєвий соус – 1 чайна ложка,
- майонез – 1 столова ложка,
- сир – 40 грамів.
Приготування
- Дрібно нарізати курку та замаринувати її за допомогою спецій, часнику та соєвого соусу на годину.
- Відварити буряк до готовності і акуратно чайною ложкою вийняти середину.
- Подрібнити цибулю і обсмажити з куркою, начинити цією сумішшю буряки, додати трохи майонезу і притрусити натертим сиром.
- Відправити до духовки на 10 хвилин за температури 200 градусів».
Вас також можуть зацікавити новини: