Ключові тези:
- Простий спосіб приготування пікантних маринованих помідорів без варіння — лише за ніч у холодильнику.
- Заправка на основі часнику, болгарського перцю та зелені надає томатам насичений корейський смак.
Помідори по-корейськи
Інгредієнти
- Помідори – 2 кілограми, часник – 2 головки, оцет – 100 мілілітрів, соняшникова олія – 100 мілілітрів, болгарський перець – 2 штуки, зелень – 1 пучок, цукор – 80-100 грамів, сіль– 2 столові ложки.
Приготування
- Подрібнити болгарський перець і часник у м’ясорубці або блендері.
- До отриманої маси додати сіль, цукор, рослинну олію, оцет і подрібнену зелень. Все добре перемішати.
- Розрізати помідори навпіл або на чотири частини.
- Покласти томати разом із заправкою до трилітрової банки шарами і закрити кришкою.
- Поставити банку на ніч у холодильник дном догори. Вранці можна перевернути її в нормальне положення».
Ольга Олегівна, Вінницька область
Вас також можуть зацікавити новини: