Курячі серця – продукт бюджетний, але недооцінений. А дарма! З них виходять напрочуд ніжні, соковиті й легкі котлетки, яким позаздрить навіть класика зі свинини.
Раніше ми розповідали, як приготувати ідеальні кабачкові котлети.
Курячі серця – 800 г
Яйце – 1 шт
Манка – 4–5 ст. л.
Цибуля – 1 шт
Часник – 3 зубчики
Сіль – 0,5–1 ч. л.
Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
Паприка копчена червона – 1,5 ч. л.
Олія для смаження – 50 мл
Пенсійні виплати приходять за новими правилами. У ПФУ розповіли, що змінилося і чому.
Маринадів для м'яса існує безліч. Пропонуємо вам простий та економний варіант – маринад із гірчицею,…
Місткі, міцні та зручні, такі ємності підходять для зберігання сезонних речей, інструментів, текстилю, спортивного інвентарю…
Буде хмарно і волого. Синоптики розповіли, чим здивує погода 10 грудня.
Сонячні спалахи та магнітні хвилі. Якою буде космічна погода у середу?
Свята наближаються. Ось які символи удачі добробуту й оновлення кладуть під ялинку на Різдво.