Курячі серця – продукт бюджетний, але недооцінений. А дарма! З них виходять напрочуд ніжні, соковиті й легкі котлетки, яким позаздрить навіть класика зі свинини.
Раніше ми розповідали, як приготувати ідеальні кабачкові котлети.
Курячі серця – 800 г
Яйце – 1 шт
Манка – 4–5 ст. л.
Цибуля – 1 шт
Часник – 3 зубчики
Сіль – 0,5–1 ч. л.
Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
Паприка копчена червона – 1,5 ч. л.
Олія для смаження – 50 мл
Магнітні бурі – це періоди, коли багато людей відчувають погіршення самопочуття, виникають проблеми зі здоров'ям.…
Дехто не підозрює, що має право не платити за "комуналку" – розповідаємо, як це зробити…
Пенсійний фонд вимагає нову заяву, без якої виплати можуть зупинити. Що це за документ і…
У серпні внутрішньо переміщених осіб чекають не лише нові види соціальної підтримки, а й ретельні…
Законопроєкт, про який давно забули, знову на столі в депутатів. Чим він може обернутися для…
Щоб капуста не втратила смак і довго лежала в погребі, добрива треба вносити до певного…