Курячі серця – продукт бюджетний, але недооцінений. А дарма! З них виходять напрочуд ніжні, соковиті й легкі котлетки, яким позаздрить навіть класика зі свинини.
Раніше ми розповідали, як приготувати ідеальні кабачкові котлети.
Курячі серця – 800 г
Яйце – 1 шт
Манка – 4–5 ст. л.
Цибуля – 1 шт
Часник – 3 зубчики
Сіль – 0,5–1 ч. л.
Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
Паприка копчена червона – 1,5 ч. л.
Олія для смаження – 50 мл
Українська блогерка Русалочка XLотримала штраф у розмірі 4,8 млн грн від Державного агентства з контролю…
Мобільний зв’язок є невід’ємною частиною сучасного життя, тому витрати на нього доводиться планувати завчасно. Пенсіонери,…
Батьки школярів нерідко стикаються з проханнями здавати кошти "на потреби класу". Це викликає обурення та…
Якою буде синоптична ситуація у країні в середу, 10 вересня? Чому метеорологи називають її незвичайною?
Сонце непостійне, тому прогноз його активності може змінитися. Слкідкуйте за повідомленнями.
Трохи існує настільних ігор, що поєднують за одним столом людей будь-якого віку та інтересів. І…