Курячі серця – продукт бюджетний, але недооцінений. А дарма! З них виходять напрочуд ніжні, соковиті й легкі котлетки, яким позаздрить навіть класика зі свинини.
Раніше ми розповідали, як приготувати ідеальні кабачкові котлети.
Курячі серця – 800 г
Яйце – 1 шт
Манка – 4–5 ст. л.
Цибуля – 1 шт
Часник – 3 зубчики
Сіль – 0,5–1 ч. л.
Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
Паприка копчена червона – 1,5 ч. л.
Олія для смаження – 50 мл
Серед усіх сучасних технологій, що застосовуються у стоматологічній практиці, найбільш популярна та затребувана – імплантація…
NOAA прогнозує стабільне магнітне поле на 25–26 жовтня. Сонце “віддихає” — геомагнітна активність на зеленій…
Осінньо-зимовий посів кропу. Простий спосіб забезпечити себе свіжою зеленню на весь період холодів.
Як будуть працювати банкомати під час довготривалих відключень світла? НБУ запевняє, що система готова до…
Уряд оптимізує процес мобілізації. Що це означає і як працюватиме нова система?
У ПФУ пояснили, коли пенсіонерам варто звертатися за перерахунком. Головні умови.