Сирний сніданок «10 хвилин»
Ніжний сир, ароматне тісто та мінімум часу – ідеальний рецепт для літнього сніданку чи перекушування. Ділимося перевіреним способом приготувати апетитну страву із найпростіших продуктів.
Інгредієнти
- Пшеничне борошно – 300 грамів,
- кефір – 150 грамів,
- яйце – 2 штуки,
- цукор – щіпка,
- олія – 2 столові ложки,
- розпушувач – 5 грамів,
- твердий сир (сулугуні) – 200 грамів, сіль.
Приготування
- Змішати кефір кімнатної температури, яйце та олію, додати цукор і сіль, борошно з розпушувачем та замісити тісто.
- Розділити його на дві частини, сформувати два шари й накрити рушником.
- Приготувати сирну начинку: до натертого сиру додати яйце, сіль і перемішати.
- Розкачати тісто, покласти на одну його частину сирну начинку та накрити другою частиною тіста.
- Трішки приплюснути та розкачати, розміром трохи менше сковорідки.
- Смажити на сухій сковорідці на повільному вогні 5-7 хвилин із кожного боку під кришкою.
Вас також можуть зацікавити новини: