Ці кабачки не потрібно терти, солити чи довго варити – просто наріжте, замаринуйте й закатайте. Оригінальний рецепт закрутки оцінять абсолютно всі, хто її спробує!
Раніше ми розповідали, як приготувати кабачки в клярі.
Молоді кабачки – 2 шт. (400 г)
Лимонний сік – 2 ст. л.
6% яблучний оцет – 1.5 ст. л.
Оливкова олія – 3 ст. л.
Сіль – 0.5 ч. л.
Цукор – 1 ч. л.
Часник (порізати слайсами) – 2 зубчики
Чорний перець – 6 шт.
Лавровий лист – 2 шт.
Вас також можуть зацікавити новини:
Пиріг, який виходить завжди: не вимагає збивання, замісу тіста чи рідких інгредієнтів. Все є під…
Домашні заготівлі стають все більш примхливими навіть якщо ви робите все «по науці». Розповідаємо чому…
З турботою про близьких: держава спростила доступ до соціальних послуг. Тепер їх можна оформити онлайн…
Розмір пенсії в Україні тісно пов'язаний зі стажем та доходами. Розповідаємо, на які суми можуть…
Поки в магазинах і на ринках — молода картопля, не проґавте шанс приготувати ситний, але…
Звичні літерні коди на номерних знаках більше не вказують, звідки автомобіль. Міністерство внутрішніх справ змінило…