Ці кабачки не потрібно терти, солити чи довго варити – просто наріжте, замаринуйте й закатайте. Оригінальний рецепт закрутки оцінять абсолютно всі, хто її спробує!
Раніше ми розповідали, як приготувати кабачки в клярі.
Молоді кабачки – 2 шт. (400 г)
Лимонний сік – 2 ст. л.
6% яблучний оцет – 1.5 ст. л.
Оливкова олія – 3 ст. л.
Сіль – 0.5 ч. л.
Цукор – 1 ч. л.
Часник (порізати слайсами) – 2 зубчики
Чорний перець – 6 шт.
Лавровий лист – 2 шт.
Вас також можуть зацікавити новини:
Все частіше українські пенсіонери стикаються з тим, що банки списують кошти з рахунків без попередження.…
Протягом дня 16-го жовтня передбачається у більшості областей України досить комфортна температура повітря, +10+15 градусів,…
У дні магнітних бур медики радять знизити фізичне та психоемоційне навантаження, повноцінно висипатися.
Яблука - ідеальна основа для затишної осінньої випічки. Спробуйте приготувати простий та корисний яблучний манник:…
Перехід на опалювальний сезон – час актуалізувати інформацію про субсидії. Дізнайтесь, хто має повторно звертатися…
За рік в Україні продукти харчування помітно подорожчали. Держстат зафіксував різке зростання цін на багато…