Соковиті ягоди, ніжний бісквіт і легкий шар желе – цей пиріг готується з доступних інгредієнтів, а виглядає як із кав’ярні. Ідеальний варіант до чаю або на святковий стіл!
Раніше ми розповідали, як приготувати найтонші млинці на ряжанці.
1. Яйця і цукор збиваємо до повного розчинення цукру.
2. Додаємо просіяне борошно і перемішуємо.
3. Деко для випікання змащуємо маслом і присипаємо борошном. Виливаємо у форму тісто.
4. Випікаємо при температурі 175 градусів близько 30 хвилин.
5. Перевертаємо бісквіт і даємо йому трохи охолонути. Кладемо зверху ягоди.
6. Готуємо желе для торта. Для цього порошок з пакетика і 2 ст.л. цукру всипаємо у 250 мл води, доводимо до кипіння. Коли покипить 1 хвилину, знімаємо з вогню і за допомогою столової ложки розподіляємо по ягодах.
Вас також можуть зацікавити новини:
Яка ймовірність магнітної бурі 16 червня 2025?
Цей рецепт варто взяти на озброєння всім, хто стежить за їжею. Мінімум зусиль — і…
У липні 1972 року, всього за 100 кілометрів від Полтави, Радянський Союз провів секретний підземний…
Держава обіцяє до 500 тисяч гривень за ремонт зруйнованого житла. Але, щоб їх отримати, потрібно…
Догляд за тілом та шкірою у літньому віці вимагає делікатності та уваги. Чому важливо не…
Простий, але дуже смачний суп, який точно приживеться у вашому домашньому меню. Плавлені сирки надають…