На відміну від класичного соусу, кетчуп завжди має томатну основу та відрізняється характерною густотою та пряним смаком.
В чому переваги домашнього кетчупу:
Раніше ми розповідали, як приготувати помідори по-болгарськи.
Пропонуємо вам перевірений рецепт домашнього кетчупу зі свіжих помідорів, який за смаком не поступається магазинному, але при цьому повністю натуральний – не містить підсилювачів смаку, барвників та крохмалю.
Вас також можуть зацікавити новини:
Обстріли енергетичної інфраструктури з боку РФ створюють ризик тривалих відключень електроенергії. Центр стратегічних комунікацій розповів,…
Незабаром українцям не доведеться заповнювати довгі форми для сплати комуналки чи податків. НБУ планує спростити…
Сухостій на узбіччях не «нічийний». Як можуть покарати за самовільну заготівлю деревини?
Пенсійний фонд України опублікував свіжу статистику з виплат: більшість пенсіонерів отримують менше ніж 5 тисяч…
Українці зможуть отримати грошову допомогу. Благодійний фонд «Карітас» оголосив про початок прийняття заявок на участь…
При відключенні основної електромережі важливо забезпечити резервне живлення електроприладів. Помічником може стати імпульсне джерело безперебійного…